U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
i jos jednom hvala!
Dobar dan. Ja bih da promenim nadimak ako može. Razlog leži u tome što sam ovaj nadimak odabrala bez 2 sekunde razmiljanja, verujući, ne znam ni sama zašto, da moše da se menja posle. Apsolutno mi se ne svidja i ne mogu da vidim sebe kao neku Paraskevu. Ionako sam nova, niko živ me ne zna i nikog nije briga za to osim mene. Šta mislite?
Ovo je kopi-pejstirano iz FAQ-a.
P: Kako da promenim svoj nadimak?
O: Pošalji PVT administratoru (kaizenu) sa molbom za promenu nadimka i reci mu koji nadimak želiš da koristiš.
A ako ne znaš kako se šalje PVT:
P: Kako se šalje privatna poruka (PVT)
O: Na forumu postoji podforum "privatne poruke". Teme na tom podforumu možeš da vidiš samo ti i niko više. Uđeš u taj podforum i klikneš na "nova tema". Pojaviće se dva tekst boks-a između kojih se nalazi padajući meni. U onom manjem teks boksu ukucaš naslov teme, a u većem poruku teme. U padajućem meniju biraš kom autoru ćeš da pošalješ privatnu poruku.
Da li neko moze da mi objasni dal' je clan slavica87 (http://vukajlija.com/recnik/autori/10148) na psihoaktivnim supstancama posto se tu zbiva nesto sto ja ne ra-zu-mem...
kojote verovatno se neko glupira. najbolje je kulirati je.
Paraskeva, nisi rekla koji nadimak želiš?
Volela bih da se zovem Djiljana al na cirilici. Hvala unapred i nadam se da moje pismo nece zavrsiti u korpi za otpatke.
Ђиљана?
Molim moderatore da provere ko me je malopre izlajkovao i želim da napomenem da nemam nikakve veze sa tim i molio bih da mi se skinu bodovi ko god da je to uradio.Hvala na razumevanju.
I zelim da znam ko je to uradio, vidim da je zy na sajtu pa bih ga molio da proveri jer ne želim da se na mene kače bilo kakvi nezasluženi plusevi, hoću samo da pisem definicije i da normalno budem ocenjivan.Hvala još jednom.
ne zelim da se svadjam sa bilo kim na ovom sajtu, ja ne znam ko je on i voleo bih da mi se ti plusevi sklone ako je iakako moguce da ne bi dolazilo do bilo kakve i najmanje zabune, hvala ti zy
Tvoj stav je primljen k znanju. Uklanjanje pluseva je moguce, ali uzima puno vremena i truda. Ako bi ti bas toliko znacilo, mogu da odvojim malo vremena danas ili sutra. Verujem da govorim za sve moderatore kada kazem da se ne brines mnogo oko toga, osim ako ti bas mnogo znaci.
Sevast, zasto bi brisao te glasove? Ti bas volis da utices na svoju popularnost :):):)
Evo, npr. zelim da se skine ljaga sa mog imena koju populira Lithium.samo zato.
Ту љагу си издејствовао сам, нико ти није крив.
Што би народ рекао, после јебања нема кајања.
Za Kaizena: da, tako. Ovih dana nisam pri kompu, sa mobilnog obilazim sajt, zato nisam mogla da napisem :)
Je l' može neko da mi objasni zašto ne mogu da pristupim nekim svojim definicijama koje nisu obrisane, jer su tu kada uđem na svoj profil, ali ne mogu da im dodam sliku, video, ili da pročitam komentare.
Ma ne. Znam ja kako se dodaje slika, nego ne mogu da otvorim definiciju da bih video komentare. A pošto ima pojmova koje sam samo ja definisao, automatski ne mogu da im dodam ni sliku ni video.
Zyc, mislim da on govori o drugom problemu. I meni se dešava da kada kliknem na svoju definiciju, otvori se ono "niko nije definisao- definiši prvi". Valjda je bag u pitanju, verovatno jer definicija sadrži neke interpunkcijske znake.
@Mr. Moon
Napiši o kojim definicijama je reč pa da pokušamo da ispravimo.
Evo na primer:
Daleko od očiju, daleko od srca
Krist Novoselic
Izgovor je kao čmar. Svako ga ima.
Izvinjavam se, ne ide mi linkovanje, nešto me komp zeki. To su neke, a čini mi se da ima još koja.