Pitajte moderatore

1. Vidi sad da li je sve u redu. Prođoh kroz sve tvoje definicije, valjda je sve sređeno. Trebalo bi izbegavati tačku na kraju definicije ( i uopšte truditi se da nema puno interpunkcijskih znakova u naslovu definicije, ali bez njih nekada zaista ne može, inače se promaši poenta); između dve reči ne praviti više od jednog razmaka. Ako se setim još nekih saveta napisaću.

2. Hvala puno. Sad je sve u redu :)

3. Хвала најлепше, Каизен!

4. Zamolila bih moderatore da odbanuju mog druga AlphaVoid-a jer je to njegov jedini nalog.

5. E, da, ne treba da se vrate pozitivni glasovi koje mi je dao. Ne fale mi ni najmanje.

6. Odbanovao, a glasovi su oduzeti jer je Milka Canić procenila neregularnost ;)

7. Nisam htjela dosađivati, ali vidim da i drugi imaju sličan problem pa, eto, da se javim. Čini se da mi se dešava ovo o čemu piše Mr. Moon.
    Poštovanje, moje ime je,Svi smo mi,Snovi (paradoks snova) - nestadoše:)) Kaže: j.... nema toga što ti oćeš:)))
    U jednoj je zarez, u jednoj su zagrade, ali u jednoj nema ničeg "čudnog".
    Eto, pa kad uhvatite vremena, bacite pogled. Hvala unapred!

8. Snovi, (paradoks snova) bi sad trebao da radi. Stavio sam zarez.
    EDIT: Postovanje, moje ime je - takodje. Samo sam u naslovu izbrisao razmak i opet ga stavio. Ne znam kako, ali radi. :D
    EDIT: U Svi smo mi si imala 2 razmaka za redom, zato je bagovalo. Sada bi trebalo da je OK.
    EDIT: I Snovi (paradoks snova) sam vratio da bude bez zareza. Jedino sto su ti se izgubile slike, pa ako hoces, mozes da ih okacis ponovo.

9. Hvala ti, radi. Znam da ne treba staviti na kraju tri tačke, ali ima još nekih sitnica koje ponekad prave probleme.
    Nema veze za slike.
    Hvala još jednom.

10. Hvala, kajzi. I hvala još jednom na rozoj temi! :)

11. Nema na čemu... drago mi je da čujem da se koristi :)

12. Da li je moguce sprechiti definisanje istog pojma 10 puta u jednom danu? Malo je bzvz kad neko definishe neshto i posle 2 sata vidi josh 10 definicija za isti pojam.. Ok je definisati isti pojam,ali ne u istom danu.

Ne znam da li to samo meni smeta...

13. Nema smisla... Ne možemo zabranjivati članovima da pišu definije na neki pojam.

14. Slažem se sa Lavandom. Bilo bi ok da se broj definicija jednog pojma u toku dana ograniči na 1. Samim tim bi "čitači" uspeli da isprate sve definicije, a poboljšao bi se i njihov kvalitet.
    Jer kada neko definiše pojam, defka je u tom momentu na vrhu stranice i većina čita samo prvu definiciju. A ako nakon toga isto definiše još nekoliko članova, prethodne se potiskuju i ostanu neviđene, iako su možda kvalitetnije.

15. To neće sprečiti autore da pišu svoje definicije.... Samo ćemo onda imati 50 istih definicija sa 50 različitih naslova.
    Ovako su barem sve na jednog gomili...

16. "50 istih definicija sa 50 različitih naslova". - To je već moderatorski problem. :)

17. Ne mislim plagijati... ali mora se priznati da je tu vrlo tanka linija. Ne može se večno stavljati različite definicije za isti pojam. Za većinu su samo primeri različiti, i to je ok. Neki su vrlo smešni i dobri, i najčešće nisu iz prve defke...
    Ja sam protiv ove zabrane, kao što sam i protiv većine zabrana.

18. Ja uglavnom pročitam sve definicije o nekom pojmu kad kliknem na poslednju. Predlog je apsurdan jer je jedino rešenje u volji člana da čita ostatak definicija.

19. Slažem se sa kolačićem (uvek se slažem sa njom, kolačiću :* :D)
    Predlog mi se ne svidja uopšte... Ako se nekom čitaju sve defke neka čita, a ako ne, Bože moj...

20. otvorite drugu temu za polemisanje. molim vas.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.