Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Jel mozete da mi vratite defku zgodan a nezgodan, ne smatram da je nekvalitetna uopste, hvala
Vojo, ne bih da resavam "pitanje" ove definicije bez saglasnosti moda koji ju je obrisao. Videcemo kad se pojavi, sta ce odluciti. Verovatno ce ti se javiti na ovoj temi, pa vidi s njim. Pozdrav!
Hvala neo, da nije Tulum trazio, ha ha ha
Овом приликом, тужим аутора Јелена Тихи Убица, рекао ми је пред свим људима на чету да сам у хороскопу ђубре. Такође данас је један друг запишао даску на ВЦ шољи па ако могу и то овде да изнесем.
Ja желим овом приликом да тужим аутора Љижанина јер ми је пре мене рекао да серем и јер пише ћирилицом!
Ako prestanete da se čupate za kosu dobićete obojica po huba-buba žvaku.
Старс жвака, права жвака, за делију за јунака... бла, бла бал.. Возио бих твоју формулу :)
Стаарс стааарс баш је права жваака...
Provozaću te jedared. Aj se sad preselimo na čet.
zamolio bih modove da mi objasne zasto je obrisana moja definicija xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, necu da se svadjam ali 'ocu da znam zasto je obrisana, a nije nekvalitetna a ni nema smisla, kako nema smisla???
hehehe, ma ok samo sam pitao... a u to da li je obrezivanje ok ili ne necu da ulazim jer me to ne zanima, samo sam hteo da vidim zasto je nekvalitetna.
Hvala na objasnjenju ipak, pozz
A ja i moja zgodan a nezgodan, ignorisete me, aj mi kazite ko je obrisao pa da ga pljunem na PVT, salim se...
http://vukajlija.com/zgodan-a-nezgodan/65682
http://vukajlija.com/za-ljubitelje-novaka-djokovica/65905
au al se neko nameracio na mene, zbog ovakih stvari valja biti mod, aj laku noc
sto brisete defke koje imaju, za relativno kratko vreme, dosta glasova bilo pluseva bilo minuseva
Ovu drugu sam ti ja obrisao, zato sto nije definicija. Ako bas zelis da se vrati, nema problema.
Napad..., u bre da ste vi zivi i zdravi...
Ja da smatram je to napad moderatora, animatorke bi po dzepovima nosio....
Dragi moderatoru, ne mogu da upload-ujem sliku na Vukajliju. Molim te, pomozi mi da rešim ovaj problem .
Unapred zahvalna ta i ta.
Posalji PVT, pa cemo resiti. :)
шмекеру!
Šmekere!