Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Smekeruuuu!
Šta me, bre, svi zovete? :)
Molio bih G-din Surovog da ne započinje spam ove vrlo ozbiljne teme na forumu!
:p
Želim objašnjenje zašto mi je obrisana definicija "Liga izuzetnih džentlmena".
Zato sto nije definicija. Samo si naveo primere "dzentlmena". Ako moze, vraticu je da je promenis.
Moglo bi to da se uradi. Hvala.
Evo, vracena. Nema na cemu. :)
http://vukajlija.com/kurvaklija/66176
sta joj fali?
Samo mi odgovorite koga sam hejtovao ako mozete da to proverite sada. mozda sam slicajno masio prstice kad sam davao pozitivne :)))
Ludi, zašto se zezaš? Mislim da to nije lepo. Pozdrav.
Molim moderatore da mi kažu kako se autori linkuju, da li isto kao i definicije?
Ne, samo se kopira adresa sa profila. Automatski se pojavljuje ime autora.
Hvala
Neko mi je brisao sasvim regularne definicije. Insistiram da ih nađe i vrati!
Zyc pod 1) nisam retardirana, pod 2) znam kako to ovde ide, pod 3)znam takođe da se neki neetički ponašaju i tvrdim da nijedan moderator nije dovoljno kompetentan da briše moje definicije.
Ja ovde nisam od juče!
Polako bre, nasi smo. Daj maut!
Dlz, stvarno bi bilo lepo kada bi nam rekla koje su ti definicije bile obrisane i kada. Sada sam prosao kroz poslednjih 20 strana groblja, nedelju dana unazad i nisam video ni jednu tvoju.
Iskopaću ih.
Na ovom sajtu se izgleda nesto cudno dogadja. Znam da ima dosta bagova, da su se definicije odvojile od slika, a nije iskljuceno i da neko petlja nesto, vise me nista ne cudi.
Nemojte da gledate u mene. Ja ništa ne petljam. :)
:P