Пако, замолила бих те да више не дефинишеш ријечи које се теби чине сленгом, само зато што си их ти први или други пут у животу чуо.
и то их ти дефинишеш у њиховом најосновнијем значењу, такорећи преводиш их нам, као на примјер ово, или као мрква-шаргарепа.
ако се настави, мораће да буде мали превентивни бан, да би схватио шта је то У СТВАРИ сленг, а шта дефинисање, и имао времена да прикупиш инспирацију за ПРАВЕ дефке. и узео ове моје савјете за озбиљно.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jedno veliko uvlačenje Lullaby zbog ovoga:
и то их ти дефинишеш у њиховом најосновнијем значењу, такорећи преводиш их нам, као на примјер ово, или као мрква-шаргарепа.
ако се настави, мораће да буде мали превентивни бан, да би схватио шта је то У СТВАРИ сленг, а шта дефинисање, и имао времена да прикупиш инспирацију за ПРАВЕ дефке. и узео ове моје савјете за озбиљно.
лијеп поздрав! :)
много волим вако увлачење с конкретним аргументима :Д
Uvlačim se jer ste me odbanovali.
Nisi svesna koliko mi idu na kurac ove, kako si ti lepo rekla, mrkva-šaNgarepa defke. :)
то није измишљен примјер, што је најгоре :Д
Ima i ona Trica šut za tri poena. :)
трица је океј, то је сленгић, какав-такав.
КУРД СРБСКИ ХЕРОЈ!!1
Dragi modovi, samo da vam kažem jednu stvar, a to je da vas do neba volim.
Kisssss :*
Koji ste nemači pojma.. Lako je šlihtati se moderatorima.. Trebaš pretpostaviti ko će biti novi moderator i njemu se šlihtati i predlagati ga..
ово што каже саншајн. ја и дан-данс највише готивим оне који су ме готивили и шлихтали ми се прије умодовања.
сад знате како треба.
СВИ НЕМОДЕРАТОРИ СУ НААЧИ
Значи, чим се врати Вучица, идем да јој лајкујем дефке и пишем полтронске коментаре. http://www.vvdrienerlo.nl/smileys/shame.gif
Znači svima osim Remetu olol
сад знате како треба.
a šta ćemo mi koji smo došli kasnije? :(
ви нађите неког новог, панинаро, све ти је објашњено :)
no no, ja ne mogu protiv sebe :)
Lalbaj, oš da ti ja napišem poezije neke lepe?
може али да "песма буде цела лепа"
a što ćemo mi što ne umijemo pisat pjesme? kad budeš kuću zidala zovi da agratujem na ploču a umijem i struju da razvedem :)