U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Jawwww
Baš si vickast
Džimi želim da razmnožim kolonije mikro-Šapketa u tvom debelom crijevu. Otvori mi svoga čmara, ja sam čovek koji kuca.
Мени ова тема јесте трансфер, не због постова људи - сви се уклапају у окружење, него због њене саме сврхе.
Модератори су обични чланови који одржавају сајт. Не видим потребу за неко уздизање, хвалоспеве, па самим тим ни погрде, јер ипак олакшавамо прегледност сајта и радимо на подизању квалитета.
Капирам да је све ово у циљу шале, али ипак... дај...
I eto odabranih, lolo.
@ Loksi, promeni avatara? Tripujem da gledam sebe na fejsu. :D
Stićko dobićeš Elekovu guzu ako prekineš da banuješ zbog kepsovanja lolo
Čestitam dobitnicima. Meni više sreće sledeći put. :(
Ih, ja mislim na pravi poster, ne ovaj kompjutoraški. Oridžinal poster da ti nađe! Sa potpisom njenim! :)
Vid'o sam na ebay-u, košta četres dolara! Pljačka čista.
Ајмо, највећи чмарољуб до поноћи добије дефку на насловној сутра. И још једну за 7 дана.
Duguješ nam još jednu naslovnu!!!!11
pekki, tako se ne uvlači, ništa nisi naučio za sve ove godine.
Пеки, не иде то тако :)
А друга пјесма ?!
Pa rek'o je bio za 7 dana da će ponovo odabrati. :)
Sta je mod vise od samog coveka da bi mu se uvlacio :)
Okej Smare je Bog lepote, samo on
SMARE :*
ТАКОЕ!
ПЕКИ БАЧИ СЕ НА ПИСАЊЕ НОВЕЛЕ. ПЈЕСМЕ СУ ЛЕЈМ!
Od Vukajlije nemam nikakvu materijalnu korist da bih se uvlačio bilo kome. Sve je za mene čista zabava, naučiš neke nove fore, ponekad i neke bitnije stvari i sve dok je sve u tim okvirima, nema potrebe za bilo kakvim uvlačenjem. Vukajlija nije život.
Ma, zezamo se :) Sve se kaže u prvom postu.
Нећу.
Што лажеш?
Јеши жајебан. лоло
lololololo :)
ммм ја волим модераторе. хоћу ваше слате курчиће и пичкице, да лиѕем, ммм. тако ми моцне лобанје и химена.
▓▓░░▓▓░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░░░░▓▓▓▓░
▓▓░░▓▓░░░▓▓░░░░░▓▓░░▓▓░░░▓▓░░▓▓
▓▓░░▓▓░░░▓▓░░░░░▓▓░░▓▓░░░▓▓░░▓▓
▓▓░░▓▓░░░▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓░░░▓▓▓▓▓▓
▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓░░▓▓
░░░░░░▓▓░▓▓▓▓▓▓░░░░░░░▓▓░▓▓░░▓▓
Za Kurda!