Увуци сe мордоратору!

1. Uvuci se moderatoru

Nema mesta.

2. Ko je sad energija?

3. Đimi neću te tražit u gradu

4. Modu decko obri rc da se lakse uvucem

5. Izmeniću prvi post i staviti pravila šlihtanja.

6. ...Ajde bre, koncentišite se malo, možete vi to i bolje! :-)

7. Uvlacim palamar moderatoru u rc dugo i snazno.

8. Verujem da je Dragana ovo otvorila iz zajebancije, ali pola vas je zaista glupavo kad se uvlači moderatoru. U najgorem slučaju, postaviće vas za istog, i onda ćete morati da budete gosn' čo'ek za primer, brišete bulju i bogtepitaštasvene, uređujete topike, opominjete, sedite, opada vam kosa, impotencija... Praktično se bacate u neprofitabilno ropstvo dobrovoljno, kukala vam majka. I to za šta, zarad pluseva i ranka? Dojaja. ;)

9. Nemaštovito to načisto, Kurde. :)

10. mnogo se ovdje spemuje (javio, kosmo, dub, forgtmenot - obrisano)... ili je tema načisto propala, a, pekky? :))

11. Tako je, presvetla Lullaby, kako si mi ti danas? :))

12. Kurd je moj životni uzor!
    Lullaby ti nisi!

13. Ћао, модићи мали шлатки :*

14. Кафица са шлагом? А?

15. e dobro, napredujemo dakle... ja već mislila da bacim lok. :)

16. Овај желите ли млада дамо(Лулабај, или како већ) да вам донесем нешто из Луксембурга? Идем тамо за 2 дана. :)

17. Jel ovo takmičenje za najveću šlihtaru?

18. @ cornelije
    donesi mi svoju voznu kartu, ili preimenuj avionsku na mene, i donijeću sama sebi nešto, da se ti ne trošiš, može?

19. Kad bi oni znali da na MOD forumu postoji tema "Koliko imam uvlakača'" , ne bi se ovoliko kompromitovali :P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.