Juče ja krenuo kod SMarka da se uvučem. Ulazim polako, uguravam se, tražim mjesto, kad ono u daljini vidim ide neki brko sa šticarom, i nosi dvije sjekire. Ja tamo, kad ono Šalabajzer se već uvukao jebo ga miš.
DBSK 97
модератор(и) који ми одабере дефиницију добијаће сваког месеца у пвт моје слатке бући слике у зеленој, плавој, црвеној, рози и наранџастој боји.
UVUČEM TI MODERATORU!
Са вазељин ил без?
Nažalost, mi smo previše očigledni uvlakači, moramo biti suptilni, takvi najbolje prolaze :(
Juče ja krenuo kod SMarka da se uvučem. Ulazim polako, uguravam se, tražim mjesto, kad ono u daljini vidim ide neki brko sa šticarom, i nosi dvije sjekire. Ja tamo, kad ono Šalabajzer se već uvukao jebo ga miš.
I sa 2 sjekire krčim put kroz Smarkov pakšu za ostalu napaćenu žgadiju. PA OĆE LI ME IKO LAJKOVATI ZBOG TOG?!
Ma vi ste ovo doktorirali, ja mogu u penziju :(
Majka se sprema da preseče kupus.. Pa ako je neko od moderatora zainteresovan za koju glavicu biće mi drago da se dogovorimo.
EDIT: U paket ulazi i tegla ajvara. Užitak zagarantovan.
Ја се не увлачим, ја кажем "Одабери ми дефиницију!" и упали.
Dovodem tri rođake da vam puše ceo dan, sve ostalo sam prob'o...
i šeskila manastirke....i gumene bombone
модератор(и) који ми одабере дефиницију добијаће сваког месеца у пвт моје слатке бући слике у зеленој, плавој, црвеној, рози и наранџастој боји.
moze, al 2015-te
Чини ми се да се иза профила ДБСК97 крије инспектор МУП-а који лови педофиле.
hahahahahahahahahaahahahahaahahahhaah
uze te ko na šibicima lololo
значи, нећеш да ти се бејби фејс кези са пвт-а, еее, јбг.
Господине инспекторе, проваљени сте.
Ви остали сакривајте дрогу и педофилске пвт-ове, упала нам рација на сајт!
добро, војвода бачје није загризо мамац, идемо даље, хехе. инспектор ће бити унапређен.
ja imam jedan predlog...
da tema promeni naziv u UVUCI GA MODERATORU
cenim da bi bila posecenija....
Модератори, одаберите ми дефиницију и инспектор вас неће хапсити, знам му шурака, дугује ми неке паре за саднице тополе.
Vi svi inspektori iz Haškog....ovaj, MUP-a možete samo da mi popušite kurac... To stoji u tekstu.
модератори, одаберите дефиницију инспектору. не мора виски као мали знак пажње кад долазите на саслушање, само одаберите.