Модератори, ја бих ове бановао! Они мисле да се ТАКВИ момци продају за неке тамо рачуне или кредите. Одбијам да поверујем да би овакви професионалци икада пристали на тако тривијалне ствари за које би продали образ. Они су копљима изнад тога!
Банујте их, и ја се осећам прљаво и увређено кад видим ове нечасне понуде, а постове им обришите заувек!
МЕНЕ БРЕ ЗА МОДА ШТА ГА ЈЕБЕМ ДА ЈА ЧЕКАМ ДА МИ ОДАБЕРУ КАД МОГУ САМ И СОС МИ РЕКО ДА ЋУ БИТИ МОД САМО ДА ПОШАЉЕМ СВОЈУ ГОЛУ СЛИКУ МЕШАЛИЦИ А МЕШАЛИЦЕ НЕМА ДВАДАНА ШТА ЈЕ ОВО ЈЕЛ МЕНЕ НЕКО ЈЕБЕ ПОЗДРАВ ИЗ ГАРМИШПАРТЕНГЕРКИРХИНГЕНА
Mada može i bilo koji drugi mod ako 'oće.
Модератори, ја бих ове бановао! Они мисле да се ТАКВИ момци продају за неке тамо рачуне или кредите. Одбијам да поверујем да би овакви професионалци икада пристали на тако тривијалне ствари за које би продали образ. Они су копљима изнад тога!
Банујте их, и ја се осећам прљаво и увређено кад видим ове нечасне понуде, а постове им обришите заувек!
Још увек не видим своју дефиницију на насловној. Ајде брже то мало.
Знаш како криза ударила. Новца све мање, а рачуни морају да се плате. Поготово за струју. Како ће да банују у мраку?
modovi mogu iznajmljivati svoje naloge za novac. gdje god je mala plata(ili ne postoji) tu korupcija cvjeta :)
+1
Prošlo skoro 12 sati...
U međuvremenu sam i ispit položio i ništa...
Ako neko hoće da se uvuče remcu, nek dolazi da mu kuva kafu svako jutro oko pola deset.
Одаберите ми дефку, зато што сам добра душа. лол
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201208/16354/1315289726_gifki_05.gif
БАШ ТО! аххааха
Одаберите ми дефку, нисте више од месец дана.
Uvuci se poznaju junaci.
Agilnog za moda on ceni kvaljitet!!1
Ada, tema je uvuci se moderatoru...
Dobri su oni.
МЕНЕ БРЕ ЗА МОДА ШТА ГА ЈЕБЕМ ДА ЈА ЧЕКАМ ДА МИ ОДАБЕРУ КАД МОГУ САМ И СОС МИ РЕКО ДА ЋУ БИТИ МОД САМО ДА ПОШАЉЕМ СВОЈУ ГОЛУ СЛИКУ МЕШАЛИЦИ А МЕШАЛИЦЕ НЕМА ДВАДАНА ШТА ЈЕ ОВО ЈЕЛ МЕНЕ НЕКО ЈЕБЕ ПОЗДРАВ ИЗ ГАРМИШПАРТЕНГЕРКИРХИНГЕНА
Celt putuje za Niš, i ja mu želim srećan put.
Целте сврати до Куршумлије за Би Џеј.
Црвеној масти сте одабрали, мени нисте. Не може то тако!
Pravda za Bača!
Дај и мени одабарану. Нећу више ејтоват, обећавам.