Увуци сe мордоратору!

1. nije bilo teško. nadam se da vam je sad jasno ko vas cijeni i poštuje!

2. Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.

3. Dragi Moderatori, više od vas volim i svoju baku i sve svoje ukućane, teču, tetku, a da budem pošten, više od vas volim i drugu baku, oba ujaka, strica i strinu, i sestru od tetke Svetlanu. Naročito bih hteo da naglasim da su mi od vas draži moji drugovi, jedna devojčica koju ne bih sada da imenujem, i još nešto. Od vas više volim i Džoni Vajsmilera u ulozi Tarzana, Gari Kupera u svim ulogama, cirkus Adriju kad nastupa, onog ciganina što krpi lonce i šerpe, i onog ludog Hranislava koji po ceo dan stoji na našoj kapiji sa torbom pod miškom.

KOBJASN !!!

4. brate megamarko, ođe se uvlači moderatorima a ne kolegama.

5. Хахахах лоло

6. brate megamarko, ođe se uvlači moderatorima a ne kolegama.

Ne znaš šta je uvlačenje...

7. A što "sobuci"? Ako već preimenujete temu, dajte malo duhovitosti. Ne znam ni šta znači ono. :)

8. Да се упишем...

9. A što "sobuci"? Ako već preimenujete temu, dajte malo duhovitosti. Ne znam ni šta znači ono. :)

Јербо је кул писати шабанистичке неразумне речи како би изгледало мегакул, а у ствари је говно које је исрало говно и како то већ иде даље. лололо

10. Бруце што си пичка? Што си закључао најбољу тему? Каква имена и презимена? Никад ти се нећу увући.

11. Никад ти се нећу увући.

Strašno sam razočaran... :))

12. :uvukla se jedva u tesnu rolku:

13. :uvlačio se 20 minuta za džabe:

14. Bruce, okad si ti mod, sunce ti?
    Nisam znao, viš, moga sam ti se i ranije uvući....

15. Liiii, Skočko, pa jedino ti ne znaš na celom sajtu :)))

16. Pa kad se ne kurčiš ko neki... Šta ti je normalan čovjek - postane mod a i ne sazna se! Kultura!

17. Jaoooo, priznajte da sam maestralno odradio ovo uvlačenje!

18. Uf! Uvlačenje tipa paninaro, nači prva liga :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.