U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Са малим закашњењем желео бих да свим модераторима честитам Нову годину, желим им пуно успеха, здравља, среће, да имају довољно новца за штогођ им се прохте, да упознају нове, квалитетне људе, да забораве на бриге и буду пуни оптимизма, одоле свим искушењима и остану такви какви јесу-савршени.
И извинињавам се у име изрода који праве срања по сајту. Опрости им модераторе, не знају шта чине.
Волим вас више него брата рођеног.
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Паметно, слијепи, паметно, удараш у ситне сате, кад су најраздражљивији.
Моје намере су поштене, часне и надасве искрене.
Jbg, ja bih moderatorima popušio, a moderatorkama polizao (mada i popušio ako ima koja da je šimejl).
Jest mračno u ovom pakašu... atiboga...
jeben dan!
EDIT: Ne bojim se moderatora!
Banujte ga da se opameti lolo
Ej, ej, ej, ne gurajte se, ovde sam samo ja renomirana šlihtara. ^_^
To bi dokazalo da se oni mene boje, pa me se rješavaju
Топли поздрав за модове! Живи били!
Ја морам да се извиним због овог улета, али принуђен сам да узвратим љубазност прашку за веш:
_AJAX_-су, хвала на одговору, забринуо бих се да сам то већ знао.
naguz'se da ti ga uvucem lolo
Нема на чему господине Сизифе. Ако још гурате камен, ту сам ако треба да Вам га гурнем и ја.
:uvlači se rendom moderatoru u krevet i prdi mu pod jorgan:
ЛУЛАБИ , јел треба да усисам тепих онај персијски?
VLATKO PASKAČIĆ PLODI!!
Pitate me šta znači biti moderator?
Moderan. Moderatorov stil nikada ne izlazi iz mode. On je kao zvijezda čiji sjaj nikada ne potamni.
Odgovoran. Moderator uvijek zna šta mu je činiti i šta je najbolje za njega i ostale. Svoje obaveze prihvata veselo a izvršava ih sa zadovoljstvom.
Duhovit. Moderator uvijek izazove smiješak na licima onih koji ga okružuju. Kao i Sunce, obasjava prisutne božanskom svjetlošću.
Elokventan. Moderator uvijek zna šta želi da kaže, ali, zna i kako to da kaže. Njegove riječi su uvijek odmjerene ali i precizne, kao i strijele boginje Artemide.
Razborit. Moderator uvijek zna tačan odgovor i uvijek je u pravu. Odluke koje donosi su lagane jer uvijek sagleda problem iz pravih uglova.
Altruista. Moderator nikada ne misli na sebe. On radi za dobrobit svih, čak i kada to ne izgleda tako.
Tolerantan. Moderator prihvata svakoga i bori se za njega kao da je on sam. Prihvata ispravna mišljenja različita od svojeg i pomaže svima da svoje mišljenje obogate i unaprijede.
Optimista. Moderator se uvijek nada najboljem. Uliva nadu ostalima i ohrabruje ih kada klonu.
Radoznao. Moderator uvijek želi da zna više. Njegov um je slobodan i stvaralački i svaku stvar posmatra i voli kao dobru knjigu punu mudrosti.
PS: ovako se to radilo u moje vrijeme :)
Jeba mu majku sad druže Paninaro. :)
Ja im se kunem a ti viđi što ćeš :)
Svaka čast paninaro, opisa me ka uz gusle...