Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ahahhaha kako si mi uterala...
Ja neću da mi odaberete ništa samo bih da kažem da u ovom svetu nije istina i naglasio bih da je Bruce najažurniji, najpošteniji i najvredniji moderator. Eto.
Modovi, kako vam nije žao ovih ljudi. De odaberite im nešto, da ne plaču...
Kul si, sad si ti ispao prava muškarčina. Ceo sajt ti čestita.
e, nema od ovoga leba ljudi... ne ceni se više kvalitet kao pre...
Ne kenjaj Mlato!! Ponašaš se ko da si svu pamet sveta popio! Na svakih 10 min si ovde, kukaš za nešto...
Imam šumu, jele i borove, za Novu Godinu ne moraju da kupuju dodju naseku jelku,badnjak ko sta voli....ali.....da mi odaberu....
ko mi odabere nešto, nudim besplatan smeštaj za vreme letnje sezone u aqua parku u Jagodini... e'o
MODERATORI, NAPUŠIM VAM SE KURCA!
Nudim im sterilizaciju kastraciju za kerove i macke bespatnu, a ako ih nemaju kupim im i njih pa im ih onda kastriram ili sterilisem besplatno.....ali......ako mi odaberu....
jebiga gugi, prošle godine sam prolazio tamo, ovo leto idem u Budvu sa decom...
jaooo, životeee lutalicoooo... sad ću muda da po'em!!!
Ne kenjaj Mlato!! Ponašaš se ko da si svu pamet sveta popio! Na svakih 10 min si ovde, kukaš za nešto...
Molio bih te da iskuliraš. To kako se ja ponašam, to ne treba da te se tiče jer te nisam do danas uzeo u usta.
EDIT: I da, za razliku od tebe, ja pišem i nešto radim na ovom sajtu. I pre sam se cimao za poboljšanje popularnosti sajta, PVT nekih bivših modova može to i da dokaže. Tako da, "uvlačio" se, ne uvlačio se, kol'ko tol'ko sam zaslužio odabranu, isto kao i većina korisnika ovog sajta.
Jebote, za one pesme je trebalo od svakog po jednu da dobijen, a samo Ciklon ispoštovao.
глетовање и кречење упола цене лоло
http://www.strangecosmos.com/images/content/167278.gif
глетовање и кречење упола цене лоло
rovem kolko mi smešno kad ovo pročitah od tebe, OČE
Imam prijatelje u norveskoj oni mi dojavljuju za Sarpsburg svaki vikend, pa javim moderatorima odmah......ali....ako mi odaberu....
p.s. kvota preko 50...!!!
јебежга, да и ја истакнем понуду лоло
reci i meni leba ti u pvt, da konačno stanem na noge
sve ću dučinim šta hoćeš
Koje pesme? Ja na ovu temu samo ponekad zalutam, malo rukah, malena i snaga, jedna slamka među vihorove, sirak tužni bez nigđe nikoga...
evo, oćeš da ja sad da sastavim neku pesmicu za tebe? pa ako ti se svidi, ubivaj štiklu...