Увуци сe мордоратору!

1. Ae meni neku reakciju, da budem šatro msmojne lolol
    Eee, i juče napisah jubilarnu, eto još jednog razloga više za reakciju lolo

2. nisam ja nek mod proveri, ne merem ocenjivati via fon :D

edit: da ne bidne spem, nudim med i orahe za odabranu, domaci

3. зашто је тема променила назив у ''увуци се мордоратору'' уместо лепо ''модератору''?
    мислим, модератори су дивни људи и треба поштовати назив тог племенитог занимања!!!!!

4. нудим торту. и сарме. и ајвар домаћи. и компот.
    одабрана, па у пвт адреса, па шаљем.
    гратис песмица или прича, по жељи.

5. Zvacu familiju iz Svice da poguraju

6. јел тежак модераторски посао?

7. Brus, ti mi nikad nisi odabr'o defki. I još 6 modova, al' to je sad manje bitno. :(

8. U Ukrajini lane jednog moderatora snasla nevolja...nije odabiro...

9. увукох се.

10. BezDeranjaMolim

U Ukrajini lane jednog moderatora snasla nevolja...nije odabiro...

:))

11. Ni ti mi Sose nis odabro, a spevo sam ti lepu pesmu na četeres i četvrtoj strani.

12. Lakiram nokte besplatno!!
    Znam dobre fensi frizerske lokale gde je šišanje za 150 (muški frizer) 250 dinara (ženski frizer) i to kao da ste se šišali za 1150 dinara u ekskluzivnom i najboljem frizerskom salonu u Francuskoj!

13. Nisam moderator, al moš mi odradiš nokte?

14. @ V21 To mora da je poslednje sisanje, tad se ne naplacuje mnogo...

Modovima nudim antre tepihe kad se skuće....ako mi odaberu....i smonicu plodnu zemlju prepisujem kolko im dusa iste

15. Dajte neku motivaciju, pišem a nikako da pomaknem rank i prosek. :)

16. Modovi, kako vam nije žao ovih ljudi. De odaberite im nešto, da ne plaču...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.