Увуци сe мордоратору!

1. niste loši, bili trepćujući ili netrepćujući.
    izabraćemo top 5 uvlakača, kojima ćemo podijeliti posebne paket aranžmane.

mada, čini mi se da neka poznata imena zaista nedostaju na ovoj temi... brinem se pomalo za njih... propustiće posebnu ponudu, a toliko su se dugo trudili... :/

2. Evo da se neko poznat javi. UVLAČIM TI SE LULABEJKO!!!

3. mada, čini mi se da neka poznata imena zaista nedostaju na ovoj temi...

to su oni uvlakači iz senke, samo im pertle osetiš..

4. Ja neću dasuvlačim.

5. Želite li postati uvlakač?
    Počnite razmišljati o sviranju gitare.

Da iskoristim priliku i uvučem se s pitanjem- Zašto sledi ban za spemovanje u okviru privatnih poruka?!

6. Da iskoristim priliku i uvučem se s pitanjem- Zašto sledi ban za spemovanje u okviru privatnih poruka?!

Zato što su i privatne poruke u neku ruku forum.

7. Ja neću dasuvlačim.

Zato neces dobit naslovnu.

Ja sam svestan da vise nikad na naslovnoj bit necu, iako imam potencijal, kazu ljudi. Necu da se spustam na taj nivo da zbog plusa lizem bulju modulatoru.

8. Uf, sve mi biseri obliše oči čarne.

9. Zato što su i privatne poruke u neku ruku forum.

Aman, s vremena na vreme ljudi brišu što zbog preglednosti što zbog bilo kojeg drugog razloga svoje poruke. I onda normalno ostanu samo npr.moje. I da odgovorim, što je još gore- brišem i svoje- kurban bez bajramskih baklava?!
    Ukinite to, glupo je, bespotrebno.
    edit- Uvlačim se, samo mi đonovi vire.

10. Ја не трепћем, ја вас волим и гледам у вашу љепоту без да трепнем, да не пропустим ни трен сјаја вашег дражесног лица

Mare matiro!

11. Ja sam se uvlačio i dobio sam 6 odabranih defnicja, mislim da je to dobar skor.

12. Ја се увлачим из све снаге!

13. aurora, takav je algoritam, boli njega što je to privatna ili javna tema...predloži to Kaizenu, moderaotri ne mogu to da izmene i da oće...mada nemam pojma kako bi se to izmenilo...

14. Ja sam se uvlačio i dobio sam 6 odabranih defnicja, mislim da je to dobar skor.

Dobro si se uvlačio, ja nisam nikako, moraću sad za ovu jednu što mi treba lolo

15. Јебите се сви, увлакачи! Сисајте шешељевукару.

16. Сисајте шешељевукару.

17. aurora, takav je algoritam, boli njega što je to privatna ili javna tema...predloži to Kaizenu, moderaotri ne mogu to da izmene i da oće...mada nemam pojma kako bi se to izmenilo...

E jebiga, sad da otvaram temu ili da mu šaljem pvt- pa otkud znam šta će mi algoritam uraditi, možda me banuje opet :)
    Uostalom proverite i kod ovih ostalih banovanih da nije isti slučaj.
    Neka izbaci pvt iz sfere foruma. Algoritamski.

edit- eto deco gledajte kako se uvlači.

18. Молио бих Пекија шовинисту да назив теме промени у " Увуци се модераторки и модератору" да ја не бих отварао нову!

19. E jebiga, sad da otvaram temu ili da mu šaljem pvt- pa otkud znam šta će mi algoritam uraditi, možda me banuje opet :)
    Uostalom proverite i kod ovih ostalih banovanih da nije isti slučaj.
    Neka izbaci pvt iz sfere foruma. Algoritamski.

Pokušaj :)

Aurora, ne postoji večni spisak svih banovanih, samo zadnjih valjda 20...ko će da luta po milion profila da vidi da li je neko banovan zbog algoritma... :) uostalom za to služi i onaj mejl...

20. ja sam se toliko uvlacio ko konj da sam grofa pustio da me pobijedi u kupu.i kakvu sad poslugu porati? kome?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.