Dakle, apsolvirali smo da je uvlačenje ključ uspeha i dobrog ugleda na sajtu. Ako to pravilno uradite, smanjivaće vam ban i odabirati definicije, prosto jednostavno. :) A evo najčešći razlog zašto neke ljude stalno banuju:
Fridrih MMMMCMLXXXIII - Još jedna reinkarnacija našeg dragog Fridriha, dođi nam ponovo :* EDIT: јебем ти мајку, смарачу
na 696969 dana
mp3stranica - napušiš nam se kurca
na 123456789 dana
sos - radoznalo magare, bla, bla, neko hakersko sranje, idi hakuj bojler
na 15 dana
Жаклин Вон Бург - ЈТУ
na 1000000 dana
Самхаин - otvaranje teme "Koje su vam boje sline" u podforumu "Sve vezano za Vukajliju".
na 60 dana
Dzankee - Opet napisao za odabranu da je govno, 30 dana. EDIT: Sad vidim da je već trajno banovan, a da je ono stari komentar.
na 999999 dana
zajebanlik98 - Želi da opšti sa moderatorskim majkama.
na 696969 dana
Данкан Фергусон - otvaranje nebulozne teme, ban dok se ne otrezni
na 60 dana
ollanikisback - ollanik
na 1000000 dana
BolestanSamPaSta - размазана говнурда по постеру
na 100 dana
Burzum - spem sajta, trajni EDIT: Greška. EDIT 2: trajni na sopstveni zahtev EDIT 3: odlučio da ipak ostane na sajtu
na 0 dana
NeIzazivajMeSilovacuTe - zato što je vukajlija otišla u kurac
na 696969 dana
LickItGood - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Doppia_Leonessa - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
debeli pacov - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Eclipse - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Ludi Čak - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
aleksandarkg - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban... EDIT: Namerno se samobanovao na četu, ban se produžava.
na 14 dana
Eddie - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Loksi - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Деветар Цокулић - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Fridrih MMMMCMLXXXIV - због да једеш говна EDIT: Umri, balego, umri!
Никада се не бих увлачио некоме ко није женско и нема опасно добре сисе, да простите на изразу. А посебно се не бих увлачио некоме ко живи виртуелан живот и продаје вукајлијске индулгенције за по 200 динара. Не, фала.
ISTORIJA BANOVA
Želi da moderator "crkne" i usput kleveta.
StefanKostić, 28.12.2011. (na 5 dana)
Spem operativne teme nakon upozorenja. Ima istoriju smaranja i spemovanja.
StefanKostić, 02.12.2011. (na 10 dana)
Јебе модераторе у главу глупу.
Џими, 20.11.2011. (na 10 dana)
Napadi duhovitosti u obliku otvaranja tema za smaranje okoline samim sobom...
Kurd, 25.10.2011. (na 3 dana)
Спем и недолично понашање. Мало хлађења ти неће бити на одмет, таман да се искулираш.
Џими, 21.10.2011. (na 3 dana)
sitan hejt. čudno, zaista.
Lullaby, 14.10.2011. (na 1 dana)
Verska netrpeljivost.
Гроф Влатко Паскачић, 04.09.2011. (na 5 dana)
razgovor na forumu na temi koja nije predvidjena za to drugi ban, zato malo duzi, sledeci min 30 dana
celt, 18.08.2011. (na 5 dana)
Spemovanje foruma. Mala opomena
celt, 13.08.2011. (na 1 dana)
jebiga kad tako vole. mršćkaju žene s modforuma. ene i enerdži izgurali da naprave mjesta za skočimiša.
jbt, skočko, što da mi se zavlačiš kad ćeš sad sam sebi da suvlačiš kad postaneš mod?
Ne znam Skočko men se ne ulazi tamo. Ja sam čuo da prvo moraš da udješ u neku sobu i onda te opčereče ovi vidjeniji modovi i svi da se izredaju na tebi.. Zato je samo Kostić prošao :)
Fuj. Neću.
Oću da se žetoniram samo ženskim modovima. Modovnicama. Fuj muškarci.
Dobro, možda bih zavukao Ištvanu. Bejzbolku. Obmotanu lancom. Od motorke.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Драги модератори, да ли је моје понашање пристојно на овом сајту?
Dakle, apsolvirali smo da je uvlačenje ključ uspeha i dobrog ugleda na sajtu. Ako to pravilno uradite, smanjivaće vam ban i odabirati definicije, prosto jednostavno. :) A evo najčešći razlog zašto neke ljude stalno banuju:
na 696969 dana
mp3stranica - napušiš nam se kurca
na 123456789 dana
sos - radoznalo magare, bla, bla, neko hakersko sranje, idi hakuj bojler
na 15 dana
Жаклин Вон Бург - ЈТУ
na 1000000 dana
Самхаин - otvaranje teme "Koje su vam boje sline" u podforumu "Sve vezano za Vukajliju".
na 60 dana
Dzankee - Opet napisao za odabranu da je govno, 30 dana. EDIT: Sad vidim da je već trajno banovan, a da je ono stari komentar.
na 999999 dana
zajebanlik98 - Želi da opšti sa moderatorskim majkama.
na 696969 dana
Данкан Фергусон - otvaranje nebulozne teme, ban dok se ne otrezni
na 60 dana
ollanikisback - ollanik
na 1000000 dana
BolestanSamPaSta - размазана говнурда по постеру
na 100 dana
Burzum - spem sajta, trajni EDIT: Greška. EDIT 2: trajni na sopstveni zahtev EDIT 3: odlučio da ipak ostane na sajtu
na 0 dana
NeIzazivajMeSilovacuTe - zato što je vukajlija otišla u kurac
na 696969 dana
LickItGood - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Doppia_Leonessa - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
debeli pacov - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Eclipse - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Ludi Čak - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
aleksandarkg - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban... EDIT: Namerno se samobanovao na četu, ban se produžava.
na 14 dana
Eddie - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Loksi - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Деветар Цокулић - Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
na 7 dana
Fridrih MMMMCMLXXXIV - због да једеш говна EDIT: Umri, balego, umri!
Никада се не бих увлачио некоме ко није женско и нема опасно добре сисе, да простите на изразу. А посебно се не бих увлачио некоме ко живи виртуелан живот и продаје вукајлијске индулгенције за по 200 динара. Не, фала.
Dajte neko novo piče da se šlihtamo, ove se ofucale.. Samo muškarce unapredjujete kod ste božme prosti nastrani
Ja besplatno gulim moderatorima i moderatorkama kurje(i ostale koje su višak) oči
Želi da moderator "crkne" i usput kleveta.
StefanKostić, 28.12.2011. (na 5 dana)
Spem operativne teme nakon upozorenja. Ima istoriju smaranja i spemovanja.
StefanKostić, 02.12.2011. (na 10 dana)
Јебе модераторе у главу глупу.
Џими, 20.11.2011. (na 10 dana)
Napadi duhovitosti u obliku otvaranja tema za smaranje okoline samim sobom...
Kurd, 25.10.2011. (na 3 dana)
Спем и недолично понашање. Мало хлађења ти неће бити на одмет, таман да се искулираш.
Џими, 21.10.2011. (na 3 dana)
sitan hejt. čudno, zaista.
Lullaby, 14.10.2011. (na 1 dana)
Verska netrpeljivost.
Гроф Влатко Паскачић, 04.09.2011. (na 5 dana)
razgovor na forumu na temi koja nije predvidjena za to drugi ban, zato malo duzi, sledeci min 30 dana
celt, 18.08.2011. (na 5 dana)
Spemovanje foruma. Mala opomena
celt, 13.08.2011. (na 1 dana)
NEĆU VIŠE DA BUDEM LOŠ!
OĆU DSUVUČEM MODULATORIMA!
Zamisli kakav je šuntav osećaj kad te banuje Kostić..
Dobar si ti, ja mislio imaš barem jednu od mesec dana..
I dje nabavi tu listu ?
Od kako sam ja mod, dva izbora prođoše, žena nikad...
i ja bih neke nove žene. al ne da muškadija moderatorska.
Pa ja.. Došo Bruce, Kole, Facafaca, Kurd se vratio, Kajzen je i zvanično na listi moderatora.. Ono nekako gej moraš da priznaš
Kad je dijete debil, ide i ganja me po forumu da me banuje. :D
Ko ga jebe, neću njemu da se uvlačim.....
LULO, MOGU LI DA TI SE ZAVUČEM?
P.S.:
Listu vidim ja, kao probni moderator, što ćemo da skidamo postere, ne merem banovati ali mogu brisati postere.
Ispravi to ne-da života ti.. Kate ja seljak moram ispravljat'
jebiga kad tako vole. mršćkaju žene s modforuma. ene i enerdži izgurali da naprave mjesta za skočimiša.
jbt, skočko, što da mi se zavlačiš kad ćeš sad sam sebi da suvlačiš kad postaneš mod?
Jebiga, ti si iskusnija....
u šta hoćeš dispravim? :)
skočko, podučiću te kad pristigneš na modforum, ne brini.
http://vukajlija.com/forum/teme/81-dogodilo-se-na-vukajliji?strana=7#post_1787487
Života mi moja reakcija na ovaj post je bila "bokte i ovaj će da bude mod"
Ne znam Skočko men se ne ulazi tamo. Ja sam čuo da prvo moraš da udješ u neku sobu i onda te opčereče ovi vidjeniji modovi i svi da se izredaju na tebi.. Zato je samo Kostić prošao :)
E skočka podržavam fali vam krajišnik sad kad je frenki otišo
Fuj. Neću.
Oću da se žetoniram samo ženskim modovima. Modovnicama. Fuj muškarci.
Dobro, možda bih zavukao Ištvanu. Bejzbolku. Obmotanu lancom. Od motorke.
ne merem se uvlačiti jerbo sam veoma krupan. Pocepao bih nekog