Увуци сe мордоратору!

1. SAMHAINE NA OVOJ TEMI JE POENTA DA SE UVUCES NEKOME A NE DA ZAVUCES AL NEBITNO NEK SI TI MENI ZIV I ZDRAV :*

2. EDIT: Evo ga Cokulić kao potvrda tipične ovce kojoj je samo potreban neko kul koga boli kurac za sve, da može da ga podrži i bude i on tako kul.

Крварење изпичке ?
    Ако је тако разумјем твоју тренутну мршњу према мени :///
    Моје саучешће

3. najlakse se uvuci agilnom i brucu prema mome misljenjua sa ciklonom i kosticem ne smem da pricam da me nebi banovali

4. A JEBAVAŠ TI MALI? JEBAVAŠ JEBAVAŠ?

5. najlakse se uvuci agilnom i brucu

Uh, najgore su te koje glume da uživaju, ja kad ti kažem.

6. cokulo istrpi šuk nemoj odma da vejvrajderišeš

7. Трпим ја шук кад је шук, ал нема везе са шуком. Шук је есад плави свршим ти по глави, ово су небулозе :Д

8. UVLAČENJE U MODERATORA JE TAKO GEJ POGOTOVO AKO SE UZME U OBZIR DA JE MESS JEDINA ŽENSKA MODERATORKA

9. najlakse se uvuci agilnom i brucu prema mome misljenjua sa ciklonom i kosticem ne smem da pricam da me nebi banovali

Slaba si mišljenja. Svi te puste da se uvlačiš i da serendaš garant. Jednostavno they don't give a fuck.

10. imam nešto na glavi kad napipam gore kod čela kao neka mala travčica da se zaglavila ne znam štae neki kurac

11. имам 2 врсте херније на продају, још мало па операција. ХИТНО ХИТНО

12. Одаберите ми дефку, сутра три годне како сам замал погино, пало ми стабло наглаву ушуми ал фала Богу изгледа имам неке босанске гене па сам и дан данас међу вама како бисте могли да ми одаберете дефку. Живили.

13. Ово није увлачење, ово је наређење.

14. bace koliko Je bilo debelo

15. сутра три годне како...

Pa ti naredi sutra.

16. Sreća pa te udarilo u glavu.

17. Агилни, мени је електричар рођак, сажали се на мене лололо

18. meni pre deset dana bilo 15 godina kako sam nabacio vertikalne bore na lice...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.