Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hvala, presede mi pesma. Otišo sam sa četa zbog pesme, sad si punopravan član Vukajlije.
Ti i Bokser ako imate nešto, nemojte da se jebete preko mene, jebem vas u usta obojicu vratio sam antidepresive u upotrebu.
E, neš me u zadnji post...
Meni juče bio rođendan. Ja zvao niko ni da dođe.
Dobio si juče pesmu na četu od mene... dosta je do sledećeg 17. avgusta... :))
I IT kutak bataljujem. Boli me kurac više, budi sa svima dobar da bi me na kraju naranili GOVNIMA. LOPATOM!
Ništa, ostajem ovde na forumu i boli me kurčina. DA ROMINJAM!
Ček, šta sam sad uradio?
Bohore, mišalitijebem, samo nesreću mi donosiš...
Nema uvlačenja!
Oću defka da mi se odabere odma!
Odoh sad da vidim ko je aktivan od modova, ako mi se ne ispune želje nosi će me na duši.
Vaš klik nečiji ceo život...
Radijacija
Meni juče bio rođendan. Ja zvao niko ni da dođe.
Dobio si juče pesmu na četu od mene... dosta je do sledećeg 17. avgusta... :))
jbt koliko si ti uporan u cepljenju to je nerealno sa sve pederskim smajlijima...jos se na temi za moderatore cepis mozda buducem moderatoru,tebi treba dati orden,staviti te u muzej jebeni
Jedi govna, Olaniče!
Eto, i tebe sam udostojio komentara... Si zadovoljan?
da sam mod,zvao bi me oli...
Saće pola godine od prošle odabrane... U martu prošla odabrana...noćima ne spavam... učinite neštooo!!! Dalje vako ne ide!
Predlažem lock.
Rajder je čepulja, ulazi u bulje više nego ja OPAAAAAAA
Ti ne ulaziš u bulje, tebi ulazi u bilju !! OPAAAA
Bače imaš isti komentar kao Rajder, kobejnuj se.
EDIT: Bače pičko obrisao si post ladno.
NE STVARNO BANJALUČKA REGIJA TREBA DA IMA PREDSTAVNIKA MEĐU MODERATORIMA. GLASAJTE:
1)SEJO_GOVEDO
2)RIHA DISIDENT
3)SELENIJUM
4)LOŠ TENOR
5)YOMAX
Bačje, izbrisao post! - to je jedan dan banije, modoviiii.... Opaaa!
А јебига. Обрисо сам сад.
Matori znaš da se banjava zbog toga, al ono ja ne prijavljujem :*
Боли ме курац.
Ste normalni bre vi, alo? pa ja imam 170 komada skoro, samo dve odabrane, od toga jedna mrljava, a već IHAHAJ defki mi nisu prešle skor preko 25... evo sad ću još malo 4000 poena, bez IJEDNE popularne, pa se ne žalim toliko.. Još malo pa dve dine otkako visim ovde i nisakim se nisam toliko zamerio... SAMO OPUŠTENO, JA ČEKAM!
https://www.youtube.com/watch?v=AjD7h8xXvpc
A kojem se moderatoru uvlači? I ima li žena među njima? hehe
Je l' Bilja tvoja mama pa svi ulaze u nju op op?
EDIT: Usein Bolte i ti si pička lolo.