U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ША ТИ РЕКО ЗА БИЉУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
TO MANČO, HVALA ZA PODRŠKU
O čemu, ako ćemo tako, i ja mogu da se požalim ovako. S tim što sam imao 2 - 3 popularne, ne mogu da kažem.
Pravda i za Dionisia, decxko se vratio posle šeset dana učenja, upo na budžet a vi ništa, a!
Opet ne mislim da treba iko da kuka... niti da ima koristi, nego da ga libo tuki za odabrane, i da se sprda.
jamajcanine ako se iko uvlacio svima kao ti nek me pogodi cigla u glavu
nek te pogodi cigla u glavu.
ahahaha, ja nisam ni išao sa sajta, spremao prijemni i blejao ovde uporedno pa 98 poena od 100... i šta sad?
Ne znam ko je Bilja, al bolje bi ti bilo (po tvoje zdravlje) da ne pominješ moju majku... OUT OF LIMITS!!!
Rasni, ti si posebna kategorija, realno. Šteta samo što nema counter onaj da broji vreme koliko mesečno ljudi budu ovde (za svakog ponaosob) ti bi bio među prvima. Ali sereš brate neverovatno, nekad si i zanimljiv...ali retko. Ajd pa tako.
Lako je preko veze polagati kad ti je keva lekar.
Meni nikad nije bio zanimljiv.
I ja mislim da je bolje po moje zdravlje da ne razmišljam o tvojoj majci.
Ako me razumeš.
uuuuuuuu
Ovo su pretnje rođeni, a to nije lepo :)
сад га је манчестер брејкнуо оно фазон узо му на његов сервис гем.
udariće te starkom!
Uzo mu meč fazon! Brao Manco!!!
Ko mi odabere defku od modova, nek mi posalje sliku svoju na pvt i ima da uradim majicu sa njegovim nikom i stavim na ledja natpis nik tog i tog- rasni mod Vukajlije
ubij se!
ne mogu da verujem da neki još uvek koriste te kontejnerske fore.
fali ti još i a da te vidi babo i onaj dizginemo u vodu pa još malo što si mućko kolu