50 poena )"">

PREDLOG-povećanje vremena između mogućnosti postavljanja novog postera (> 50 poena )

1. U zadnje vreme sam vidio ogromnu količinu debilnih, detinjastih postera, koji su ili povezani s fejsom, ili su demotivation, ili imaju slike malih beba ili sitnih životinja s komentarima koji su za decu ispod pet godina, itd...Ima ih na milione. A takve postere prave one botine koje samo prave postere ,i koje misle da je Vuka samo o posterima, a uopšte nemaju talenta, pa, da bi isfiltrirali sva ta sranja trebali bi im uduplati vreme između dva postera, pa će se malo više potruditi i razmisliti da li im je poster dobar pre nego što ga naprave. Normalno, to neka samo važi za one ispod 50 poena, jebiga, a takvi upravo i prave te postere. Čast izuzecima.

2. + zbog originalnosti

3. ја мислим овако. да могу да праве постер на сваких 7 дана ако имају испод 50 поена
    и да им пише
    ,,Слушај сине, обриши слине, не буди алав, још си балав!''
    кад год хоће да направе постер пре рока!

4. Jebiga 7 dana je pre pre previše,3 dana bi bio maks. povećanje, jebiga, ako bismo povećali onda će ranjenici nobovi pisati šta god oće od defki,debilizam raste kad kupe sranja s fejsa itd.

5. Al ovo
    ,,Слушај сине, обриши слине, не буди алав, још си балав!''
    bi baš bilo dojajno!

6. dusan1001
    + zbog originalnosti

lolo

7. ма ја сам то рекао 7 сада онако, лупио само...
    нека буде 2-3...
    ali reci da ovo ne bi bilo dobro...

ИПАК НЕ БИ!!!

8. A što malo ne prijavljuješ postere ovde http://vukajlija.com/forum/teme/14325-prijavite-tudje-postere-za-brisanje-i-uklanjanje Možemo da se organizujemo ko će u koje vreme prijavljivati. Ne pomažu tih 50 poena. Bilo je već i počeli su da zatrpavaju sa glupim defkama i defkama tipa "Udelite mi 50 poena, treba mi da napravim poster." pa je ukinuto.
    Konstantno prijavljivanje će rešiti stvar.
    Edit: Madafaka, sada mi se jedu kroasani. Shto to radish decxko!?

9. А не, да може да први постер али да између два постера буде већи рок...
    сем ако има 50 поена...

10. Pa kada vide da je rok povećan, uplate ktitora i šta onda?

11. бар ће да помогну сајту...

12. Koliko će da pomognu, mnogo će da ga ispemuju (odmognu). Jbg. Rešenje: Organizovana grupa prijavljivača i sve će biti ok.

13. Нешто ми пуца за постере, боље да некако спасете дефиниције јер су, благо речено, очајне.

14. arei, ič se ne čitaju... :(

15. Па нормално, кад је 90 % срање.

16. Pa prijavljujte. Šta čekate? Ne mogu moderatori sve da postignu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.