Zašto to radite gitari decxko?

1. А што лепо не обожавате армонику и виолину ко сваки нормалан кафански човек ,а?

2. Tračice Bon Jovi?

3. Пфф, Чанак јебе гитару, свирадох једном сњим.

4. Čanak baš fino svirucka, a tema polako ide u kurac

5. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/66/Herman_Li.jpg/479px-Herman_Li.jpg

Шта ће овај лик на теми, па он разбија како свира? Мислим, не слушам то, али лик је опасан.

6. Pa ja temu nisam ni skontala da se mora znati svirati gitara nego ZAŠTO takav ko ti?

7. А то јесте, 'бем ли га, не стоји му гитара уз стомачину.

8. Peki, mislim da je to onaj iz dragonforce. Lik prži, al na studijskom snimku. Uživo je lejmer.

9. Sherman
    Peki, mislim da je to onaj iz dragonforce. Lik prži, al na studijskom snimku. Uživo je lejmer.

Тај је, знам ко је. Додуше, ја сам чуо једну једину песму од њих јер не волим паувер метал, али лик је откинуо. Нисам знао да је уживо лејмер.

10. Through the fire and the flames pretpostavljam :) Da, ni ja nisam imao pojma dok mi nisu dali link sa koncerta. Jedino bubnjar prži kao u studiju, ostali uprostili stvar, pevač takođe. Smorih se

11. A ko tebi kaže da isti ljudi sviraju i u studiju? To sve odrade studijski muzičari jebote

12. Шта ће овај лик на теми, па он разбија како свира? Мислим, не слушам то, али лик је опасан.

A sto ne bi bio?
    Pa sta ako do jaja svira! I ovi iz amadeus benda su do jaja muzicari pa sta

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.