FK Crvena Zvezda

  1. Reme što si srdit?

  2. Sad cemo da pretplatimo Blagoya Georgijeva pa eto i Bugarina.

    Tj. Nece dati Grof ali bi Terza rado igraca kome potpise recimo 250k i od koga dobije npr. 10%.

    (da ne bude zabune znam igrace po inostranstvu koji isto to rade)

    EDIT: I Liverpulu sam jebao mater kad je Sterlinga prodao, uz Staridza i Kutinja jedine gotivce, pa jos u losiji manc serem im se usta.

  3. Надам се да губимо титулу ове сезоне, иако је до јаја нереално. Пегла ми се од Терзе и говнара. Дуго нисам видео беднији однос клуба према играчима. Не ради се овде о парама и срањима, једноставно, одвратно је.

    :(((((((

  4. Jedan od načina da se svi dugovi ispeglaju jeste to zemljište. Ali svakako način za veliki obrt novca nekog tajkuna. Ogroman.

    Кад већ спомену тајкуне. Пре недељу дана Толе је причао како би требало да се национални стадион гради на Новом Београду, тамо ка Лединама, иза блока 61, тако нешто. А пре 10 година је ишла прича да су Мишковићи имали сличну идеју. Требало је да млађи Мишковић постане власник Звезде, старији Партизана, да сруше оба стадиона, да изграде Белвил и Делта Сити на Топчидеру, а Звезди и Партизану нове стадионе на Новом Београду и у Железнику па су се ваљда вође Делија и Гробара побуниле.

  5. - Ова одлука града омогућиће Црвеној звезди да сачува свој комплекс од тајкуна и миљеника разних власти који су последњих деценија отимали део по део Звездиног комплекса. Одлука ће створити основ да наш клуб у наредном периоду пронађе инвеститора за изградњу новог стадиона што може да буде део решења за финансијску кризу у којој се годинама налази наш клуб – наводи се у саопштењу.

    - Црвена звезда позива одборнике Скупштине града да приликом усвајања Плана генералне регулације подрже одлуку и гласају за спорт, а не за тајкуне. Данашње руководство Скупштине града после више од деценије прво је које је показало храброст и одлучност да се супротстави онима који су годинама отимали од нашег клуба.

    Takuni nece povezani sa bivsim vlastima nece vladati ovom zemljom i nece vise otimati od ove drzave, naveo je Vucic.

    Vi ste samo populisticko-sportsko krilo izdajnicke SNS, sa sve delijama. Kako vas nije sramota?

  6. Ако овог малог стварно отерају овако цигански на крају, волео бих да гроф оде, да доведу ратка достанића или тако неку главу, да се игра толико распадне и да на крају курац узму лепо и од катаија, и од вијеире, плавшића, ибањеза, а да буде срамота и да помисле да су фаворити у другом колу квалификација. Оно, баш да буде трулеж екипа, толико да мбођ мора да игра на месту грујића, па да играмо сваку као против борца ономад. Па нека се јебу онда са 5-6 милиона од грујића и неког кусура преко од осталих, кад су могли укупно 15 да узму од ове екипе.

    Па мали грујић готово сваком играчу око себе непосредно диже цену за бар 20%, јебемти менаџерисање њихово и овакву клупску политику.

  7. Vi ste samo populisticko-sportsko krilo izdajnicke SNS, sa sve delijama. Kako vas nije sramota?

    И ви сте били део популистичко-спортско крило издајничке коалиције ДС-УРС-СПС (ССП, Европа нема Алтернативу, историјско помирење ДС-а и СПС-а), са све Небрањенима и Одбрањенима. Како вас није срамота да нас прозивате? Додуше Вучић је само наставио да ради што и Тадић.

  8. Ja volim Zvezdu jako, fudbal 5 puta više od košarke ali se potajno se nadam da se klub raspadne. Da se preseče jednom pa da se krene od nule. Naravno to se nikad neće desiti

  9. Кад већ спомену тајкуне. Пре недељу дана Толе је причао како би требало да се национални стадион гради на Новом Београду, тамо ка Лединама, иза блока 61, тако нешто. А пре 10 година је ишла прича да су Мишковићи имали сличну идеју. Требало је да млађи Мишковић постане власник Звезде, старији Партизана, да сруше оба стадиона, да изграде Белвил и Делта Сити на Топчидеру, а Звезди и Партизану нове стадионе на Новом Београду и у Железнику па су се ваљда вође Делија и Гробара побуниле.

    Јесте, сећам се тога. Направили су велику ујдурму са циљем пљачке, али срећом ту су вође делија и гробара који воде рачуна о интересима клубова (а и државе уопште) и они су то својим утицајем спречили.

  10. чекајте, бре. мени сад ту ништа није јасно. звезда хоће да прода овога, али он неће да иде. хоће да остане у јелен лиги, а неће да оде, па рецимо било где? који је уопште његов мотив да то уради?

  11. Ја сам то да је млађи Мишковић хтео да купи Звезду чуо лично од Пеђе у Звездином кафићу на Маракани, седео сам за столом до њиховог, и причао је својим неким другарима, не знам ко су били, како му је Мишковић нудио велике паре само да се мало "помери у страну", пошто су Шавију померили исто тако Мишковићи, да се не би бунио. Не знам сад коју је тачно цифру поменуо, али неки стан је био у оптицају како сам разумео. А то је само Пеђа, где су остали...

  12. YouCantHandleTheTruћ
    чекајте, бре. мени сад ту ништа није јасно. звезда хоће да прода овога, али он неће да иде. хоће да остане у јелен лиги, а неће да оде, па рецимо било где? који је уопште његов мотив да то уради?

    то пише горе у тексту, изгледа да је мали луд, боље да га дамо на време пре него што провале :((

  13. ко је тај пеђа? тако је исто ангела меркел померила тадића у страну зато што није хтео да укине српске институције на косову!

    цоа, је л' се зајебаваш да је одличан тај текст?

  14. Јесте, сећам се тога. Направили су велику ујдурму са циљем пљачке, али срећом ту су вође делија и гробара који воде рачуна о интересима клубова (а и државе уопште) и они су то својим утицајем спречили.

    Socniji sarkazam nikad bio nije, volim te.

  15. Fudbal je život jebem ti majku pa jel realno?

  16. Pa Peđa je jedan od vođa navijača, ne razumem se ja baš najbolje u vođe navijača. Ali ako više nije, onda znate šta se desilo.

    Dobro, jesam preterao sa epitetom "odličan", u žurbi sam bio da mi ne izgori žu-žu pa eto napisao bilo šta uz link, ali mislim da je dobar i da lepo odslikava ponašanje prema deci i udara na emociju :'(

  17. Кад већ спомену тајкуне. Пре недељу дана Толе је причао како би требало да се национални стадион гради на Новом Београду, тамо ка Лединама, иза блока 61, тако нешто. А пре 10 година....

    Lol, isto je baš nacionalni stadion, i stadioni Zve/Par. Mada delimično si u pravu, Mišković je "pomagao" klub milionima evra, za koje je rok vraćanja bio "lako ćemo", sve u cilju da se dokopa zemlje na Autokomandi. Imao je već razrađene planove za tržni centar tamo (gle slučajnosti početkom 2015. je objavio da pravi tc vredan 200m evra baš na autokomandi, ali ta priča je nebitna ovde), a nije jer Džaja nije hteo da pristane. Gle opet slučajnosti, to je baš tad bilo sve aktuelno nedugo pre nego što je hapšen Džaja, iz vedra neba, pa još priveden sa lisicama, a slučajno se novinari zadesili ispred Džajine kuće. Kada je na vlasti bila stranka koju je finansirao, i za čije vreme je obavio sve uspešne privatizacije, od putarskih preduzeća, do Cmarketa. Ne znam da je u pitanju bio i paćin stadion, možda jeste, ne znam.

    Bohoru, ako se krene od nule postajemo obični smrtnici, LŠ odlazi u zaborav... :/

    Truće Predrag Peđa Panić, vođa Delija, znaš kako do jaja lik, prek, al pošten, domaćin...
    (kapiraš, kao ja pošto se kako kažeš mnogo ložim na navijače, odma da ga pohvalim, a nisam ni provalio da se sprdaš da te boli kurac za njega, joooj, jesam vickast xe xe)

  18. Truće Predrag Peđa Panić, vođa Delija, znaš kako do jaja lik, prek, al pošten, domaćin...
    (kapiraš, kao ja pošto se kako kažeš mnogo ložim na navijače, odma da ga pohvalim, a nisam ni provalio da se sprdaš da te boli kurac za njega, joooj, jesam vickast xe xe)

    само сам питао ко је то, а не знам зашто си ми дао ове остале информације. у сваком случају, хвала ти, интересовало ме да није то неки други лик кога можда знам. а не ложиш се ти на трибину, шипку и то него на тај разговор "ми и ви". али капирам да сам претерао и да ће те проћи то. само да знаш да има таквих ликова који се и са 40 година ложе на те навијачке прозивке, па падну у ватру чим неко нешто напише "против" звезде (или партизана) и јебу мајку на све стране.

  19. Ja sam rekao da će Zvezdin preporod početi sa Grofom. Trenerski mag, gospodin, jebač glodara. Pravi trener, što je najvažnije voli Zvezdu.
    I ja sam pre bio za hard restart, ali kad malo bolje razmisliš barem 20 miliona ne moramo nikada vratiti(dugovi prema državi i razne gluposti). A kad ove godine odigramo u LE ili LŠ staćemo na noge i ojda sledećih godina biti stalni učesnik LŠ. A za 10 godina možda i opet osvojimo.
    GROF- ZVEZDIN FERGUSON

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.