FK Crvena Zvezda

  1. kad malo bolje razmisliš barem 20 miliona ne moramo nikada vratiti(dugovi prema državi i razne gluposti).

    Super razmišljanje brt, samo tako nastavi.

    Edit: Rasni bi bio odličan ministar finansija i koispičke bi rešio javni dug. Kad malo bolje razmisli.

  2. Ja ne znam koji je vama kurac, sa tim pricama kako se postupa prema igracima itd.. Oduvek se postupalo prema njima kao prema govnima, s tim da naravno da Grujic to ne zasluzuje. Kes koji se dobija za njegov transfer su ozbiljne pare u ovom trenutku, i sacuvace mir u svlacionici bar neko vreme. Ostace kostur tima na okupu, i sam Grujic. Jedino bolje od ovoga bi bilo da ostaje do kraja kvalifikacija, ali jebi ga.

    Jebote, pa i meni je bilo trulo da gledam kako odlaze Zigic, Kastiljo i ostali koji su jebali ligom, ali brate,to je sastavni deo fudbala. NISMO U MOGUCNOSTI DA ZADRZIMO LIKA KOJI JEBE DUZE OD JEDNE SEZONE U KLUBU, ne znam kako to nije jasno. Mali je eksplodirao, do pre 6 meseci nije vredeo 300 hiljada, i da je tada ponudjeno 2 milke, svi bi bilo u fazonu do jaja, kakvi carevi, kakav posao.

    Ne zivi se od Evrope, ali nam je Evropa, uz prodaju nasih igraca za ozbiljan kes, jedini nacin da prezivimo ako vec nece da se privatizuje klub.

    Ako se ne proda on, prodace se neko drugi, ostace tim sjeban na tom mestu a nece se resiti goruca pitanja u klubu. Da svake godine prodajemo ovako igraca, posle 15 kola, za 6-7 milki, Terza bi se poredio sa Maminjom. Ali ne valja kada se zaduzuje, ne valja kada se prodaju igraci za velike pare, pa sta valja onda? Da ostanu svi u klubu, igraju za kikiriki, kasnije tuze klub, ili mu oproste dug i odu za dzabe, a dug samo raste?

    Niste realni.

    Bravo za Grujica i slicne njemu (Rajko), koji razmisljaju ispravno i kojima je Zvezda na prvom mestu, ali od njih smo u manje od godinu dana zaradili 10 miliona rodjaci. Bolje nije moglo. Pritom decko ide u jebeni LIVERPUL, ne u KARABAG, AEL iz Limasola ili PLATANS, nego u jedan od najvecih klubova na svetu, gde i ako ne uspe, imace priliku da oseti kako je igrati i trenirati sa najvecima, sto ce mu itekako znaciti u nastavku karijere.

    Tako da ono, suze i zelje ostaviteu decijoj kutijici sa igrackama, fudbal je odavno postao biznis, a ova uprava i Grujic su uspeli konacno nesto sto 10 godina niko nije.

    Ako smo godinama mogli sa kurcevim pojacanjima da jurimo u Evropu, srljamo i gomilamo dug, onda sad treba pokusati, sa normalnim timom i mladim igracima da se udje u tu jebenu LS, jer ce njima cena rasti, dobicemo kes od samog takmicenja i dug ce se smanjiti. Ako ne udjemo, svakako cemo biti na istom, a to je gasenje kluba.

  3. хахаха, које ли је решење кад мало лошије размислиш?

  4. само да знаш да има таквих ликова који се и са 40 година ложе на те навијачке прозивке, па падну у ватру чим неко нешто напише "против" звезде (или партизана) и јебу мајку на све стране.

    Znam jednog sa sajta, lool (ne dolazi u poslednje vreme :/)
    Ma ne ložim se ja tako, čak i da hoću, ostane se naširoko i nadaleko, jer smo u suštini ista govna. Možda nekad deluje, al može se reći da se ne potresam baš ni za šta u životu, naročito ne na to dal neko pljuje stub srpstva.

  5. Ако овог малог стварно отерају овако цигански на крају, волео бих да гроф оде, да доведу ратка достанића или тако неку главу, да се игра толико распадне и да на крају курац узму лепо и од катаија, и од вијеире, плавшића, ибањеза, а да буде срамота и да помисле да су фаворити у другом колу квалификација. Оно, баш да буде трулеж екипа, толико да мбођ мора да игра на месту грујића, па да играмо сваку као против борца ономад. Па нека се јебу онда са 5-6 милиона од грујића и неког кусура преко од осталих, кад су могли укупно 15 да узму од ове екипе.

    Па мали грујић готово сваком играчу око себе непосредно диже цену за бар 20%, јебемти менаџерисање њихово и овакву клупску политику.

    +1389

    a ne znam koji je vama kurac, sa tim pricama kako se postupa prema igracima itd.. Oduvek se postupalo prema njima kao prema govnima, s tim da naravno da Grujic to ne zasluzuje. Kes koji se dobija za njegov transfer su ozbiljne pare u ovom trenutku, i sacuvace mir u svlacionici bar neko vreme. Ostace kostur tima na okupu, i sam Grujic. Jedino bolje od ovoga bi bilo da ostaje do kraja kvalifikacija, ali jebi ga.

    Насупрот, овим је нарушен мир у свлачионици.

  6. NISMO U MOGUCNOSTI DA ZADRZIMO LIKA KOJI JEBE DUZE OD JEDNE SEZONE U KLUBU

    Нисмо у могућности јер је исте те играче болео курац да остану. Грујић је хтео да остане.

  7. За два месеца ће опет да плачу како немају паре, и опет ће бити питање хоће ли бити лиценце. Тако је сваке године. Курац ћемо добити од овог трансфера.

    Не можеш да задржиш мир у свлачионици када играчи виде да се клуб према најбољем играчу односи као према белом робљу.

  8. бвдлга је објаснио све од речи до речи

  9. Sport je izmislio izjavu Grujića da ide.
    Haha, koja je kurva Aca Lukas n e r e a l n o!

  10. https://41.media.tumblr.com/d5676a8163eab36b961db8abf6c5466a/tumblr_nexpvr05HP1tlljfxo1_400.jpg
    hitler bi bio ponosan.
    valjda ce terza imati opciju da mu otme bubreg i plucno krilo ako se ne pokaze tamo.tako da bude u ugovoru.
    nadam se da nikad vise u crvenom blizancu nista nici nece.
    nije ni crni bolji.

  11. A do sad im ide jebalo mesečinu.

  12. slazem se.sad su imali priliku da ne budu cigani.
    i bili su.

  13. Meni samo nije jasno, kad je već ovakva situacija sa kintom u Zvezdi, kako nisu mogli pre bilo kakvog obraćanja novinarima svi zajedno da sednu, i Terza i Grof i Gruja i ćale i da se lepo dogovore šta će i kako će. Da se lepo vidi šta su minusevi i plusevi i odlaska i ostanka, pa da onda ko ljudi, sa istim stavom, izadju u javnost. Ako se prodaje, OK daj pare, ako ne, ajd da vidimo kog možemo drugog da zavaljamo posle ovakve polusezone.

    Teško je reći da ne razumem Zvezdu što hoće da ga proda (pod uslovom da pare odu za evro licencu i pokrivanje nekih dugovanja koja su najkritičnija), a opet s druge strane kako osudjivati i ćaleta, koji ima osećaj kao da mu je dete na stočnoj pijaci.

    Jadno je ovo prepucavanje po novinama. U rangu Lukićevih saopštenja.

  14. lukic je za terzu bog otac.
    jedan dan ga hapse,drugi dan vodi klub.

  15. Nesporno je da je Terza krimos kakvog nismo imali, uopšte nije bilo poredjenje u tom smislu.

  16. Нисмо у могућности јер је исте те играче болео курац да остану. Грујић је хтео да остане.

    OK, ostane Grujic, ne prodamo ga.. Odlaze Ugo, Donald, blokiran racun zbog Plavsica, Ibanjez pizdi niste me isplatili, boli me kurac, hocu u Salzburg, Katai hoce da ode isto.

    ALi zadrzali smo Grujica, boli nas kurac. TIm se raspadne, mali se utopi u sivilo, i prodamo ga za 2 miliona Eshisehiru.

    За два месеца ће опет да плачу како немају паре, и опет ће бити питање хоће ли бити лиценце. Тако је сваке године. Курац ћемо добити од овог трансфера.

    Не можеш да задржиш мир у свлачионици када играчи виде да се клуб према најбољем играчу односи као према белом робљу.

    Hah, da, jebote teraju ga u Liverpul,osecam da su VIjera, Katai, PLavsci, Jovanovic i ostali iz fazona, ma bezi bre, koji Liverpul, vidis da se raspadaju, cekaj ponudu Targu Muresa. Pritom stvarno njihov ostanak u klubu zavisi od toga da li ce klub nabaviti lovu ili ne. I sat otkucava. Ako dobijemo kurac od transfera, onda treba da se digne kuka i motika, prvo ode po Grujica u Liverpul i otme ga nazad, a onda govnjivim motkama oslepi celu upravu. Ali to se nece desiti, jer ako imaju iole mozga(Terza jeste krimos, ali zna sta radi), svi problemi koji treba da se rese sada ce se resiti, i mi cemo ovu sezonu zavrsiti bez problema, onako kako treba, sa novim pojacanjima koje za promenu, trener odobrava, i pokusati da se domognemo Evrope i jos minimum 15 miliona, koji ce klub stabilizovati u naredne dve godine.

    Ja ne znam, eto, mozda sam ja kontras.

  17. Zašto si kontraš, pa to je realan scenario i logično razmišljanje +1 od mene

  18. LoL pa mladenovčani su radjeni u 2000 komada, čak su se i na severu džabe delile.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.