Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Brate šta fali cveteksu? Dobio sam njihov dres kacam bio na kampu 2008 i evo ga i danas je živ, jeste malo iscepan al to nije krvi kvalitet nego ja..
http://www.youtube.com/watch?v=D3o6k0sSO5c&feature=share
Публика је твојаааааааааааааааа најлуђа на светуууууууууууууууууууууууууу
Пууууне трииибинееее дивљих хулигааанааа, пијане банде и трулих наркомааанааа!!!111
Али лик са клипа је посебна категорија, не знам, јел нека познатија фаца, крај осамдесетих?
Ја мислим да јес' видио сам га 2-3 пута на неким клиповима :)
Али ја нисам неки тамо циган, ја сам 101 % форс
ЏАБА ЗВЕЗДИ ЏАБА ЗВЕЗДИ И ТИТУЛА ТРИСТА
КАД НА ГРБУ КАД НА ГРБУ ПЕТОКРАКА БЛИСТА.
Кои сам улиган типа интернет
ДА ово није Влада Маузер из млађих "лудих" дана ?
http://www.trojka.rs/sport/23043-upoznajte-pedju-baticu-koji-je-izbacio-petu-zvezdinu-zvezdu-sa-marakane.html
Пеђа батица :)
Који трансфер сунце ти х)
Поводом писања новина о разговору Делија са Драганом Стојковићем Пиксијем, приморани смо да дамо званичнио саопштење како бисмо покушали да прекинемо лажи и клевете које је Драган Стојковић покушао ових дана да пласира о нама! Такође, користимо прилику да Драгану Стојковићу и новинарима поставимо следећа питања:
Молимо све новинаре да саопштење пренесу у целости!
Драган Стојковић није нападнут у `Ред кафе`-у. Никакви рачуни из прошлости нису у питању, већ интересовање Делија за судбину Црвене звезде! Врло добро се сећамо његових легендарних голова, али свакодневно осећамо последице његове мистериозне владавине у клубу. Не знамо да ли цела држава има амнезију и да ли су сви заборавили како је председник Драган Стојковић Пикси једног дана нестао из нашег клуба и шта је од Црвене Звезде остало после њега?
Сигурно да ово не би радили на овај начин, већ би га лично питали, али једноставно пар година уназад нисмо имали прилику ни да га видимо ни да мку поставимо ова питања. Ова питања постављамо лично њему ако жели да нам одговори.
1) Да објасни одакле дуг од 20 милиона евра након његовог одласка, ако се зна да је преузео клуб са 5 милиона евра дуга! Такође да објасни како је онда могуће да дуг на крају његовог мандата буде толики, ако се зна да је продао играче у вредности од 40 милиона евра!
2) Шта је он то навијачима забранио када је дошао и какве су му бенефиције тражили навијачи? Да ли се сећа разговора када му је речено да навијачи желе да буду незвисни од клуба што се тиче било каквог финансирања?
Волели бисмо да на ова 2 врло проста питања добијемо конкретне одговоре! У колико не жели да одговори на ова питања, сматраћемо га за човека који је понајвише одговоран за пропаст Црвене звезде у новијој историји јер након њега клуб је запао у велике финасијске проблеме који су један од главних фактора зашто Звезда ни дан данас не може да стане на ноге. Такође, сматраћемо га за лажова јер је слагао десетине хиљада Звездаша реченицама које је изрекао о Делијама! Уколико ипак одговори на постављена питања искрено, ми ћемо се јавно извинити Пиксију и заједно са њим ћемо кренути да даље тражимо одговорне за овај понор у коме се Црвена звезда нашла од тренутка када је он напустио наш клуб!
Такође, имамо једно врло просто питање за све новинаре који ових дана праве сензацију од једног разговора у `Ред кафе`-у:
1) Да ли је могуће да нико од вас не жели Пиксија да пита оно што све Звездаше занима? Да ли је могуће да међу вама не постоји ни један храбар човек да пита ГДЕ НЕСТАДОШЕ ТОЛИКЕ ПАРЕ!? Ту сте да пљујете по навијачима у свако доба дана и ноћи, али тамо где је густо изгледа да не идете!?
Делије Север
А ево и одговора :)
Ко је њима дао за право да било шта питају у име звездаша? Нека та питања поставе менаџерима играча, потом и Илији Ивићу и Топлици Спасојевићу јер одакле њима паре за оне силне играче (по 10-15 су их доводили сваке полусезоне, Земан није сигурно радио за кикирки, а и Ивић је имао плату од 300.000 евра)....
Отерали су Џајића, отерали су Бајевића, сад кењају по Пиксију, ма багра најобичнија....
Трололо
Па можда што су одабрани од целе трибине да буду вође ? :)
2-0 водимо иначе грбаљ, Младеновић и Перовић јебу, Калуђеровић маши :)
Младеновић за полувреме 2 асистенције :)
Nista novo...
Dje gledas to junace? Imas li linak ili si na stadiJonu sa montaznim tribinama dje ne smijes da skaces ka coek? :)
Оно су клупе јбт :) нисам читам пренос.
3-0 борха, мали Фићо асистирао
Mozes li mi naci tacan vremenski termin ostalih tekmi, ishao bih na Petrovac, ali ne znam kad je, pa da ne sedlam konja prerano.
Мали фићо јебе изгчеда :)
Осталих Звездиних пријатељских ?
Јанковић - Ђуричковић :) ајмо ђецо играјте :)
Da da. Znam datume, samo mi tacni termini fale :) http://www.livestream24.co.uk/uk/mbw6a6b08a8/grbalj-crvena-zvezda-livestream-en-direct 0 4 :)
Е не знам то :)