FK Crvena Zvezda

1. Nije loše, dobro je:)

2. Presekli nam 2-3 volsebne kontre bez kartona-to valja napomenuti isto
    Po zavrsetku second leg- a sklopiti posao za kataia ibamjeza huga vieru i kupiti mitroglua pravoslavnog brata da se ostvari kao najbolji strelac u ls ako dodjemo do cetvrt finala nekako realna opcija maskerano

3. Katai i Kanga najvise tu dospesuju, za to se oni spremaju

4. volim ga volim ga ko oka dva
    za slavni klub
    svima znam
    beeeogradskiii reeeed staaaar oooooooo

5. Bravooo momcii Bravooo idemo dalje ubedjen sam.
    U Beogradu postoje dve reke dve telefizije i dve radio stanice i samo jedan fudbalski klub Crvena Zvezda. Bogdan Tirnanic krajem sezdesetih Veliko Zvezdas
    (Staridz, 26. jul 2016 22:10) # Link komentara

6. 02.08.2016 na marakani 60000 cigana, da se tresu srpske zemlje
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zdravkors, 26. jul 2016 22:06) # Link komentara

7. ovaj blagi osvrt na istoriju je očigledno naišao na odobravanje publike sudeći po ocenama komentara

Kakav drugi bugarski go... Pravi bugarski go... Na kvarno... Mi srbi nikad ništa da naučimo iz istorije
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lovernj, 26. jul 2016 21:42) # Link komentara
    Preporučujem (+52)Ne preporučujem (-4)

8. Imam kartu viška za sever za Ludogorec, pa ako nekog mrzi da se cima do blagajne nek mi se javi

9. Ma koliko su i na blagajni, 800 kinti. Dal ću da zarađujem na ovome lol

10. EDIT: kurac, ipak će ići ovaj majmun, izvini :/

11. Brate ulazimo u LŠ. Gledajte na šta sam malopre naleteo u kraju. Predskazanje cigani u ligi sampiona!

Liga sampiona na na na na naaa

https://s31.postimg.org/pfcykbeln/20160731_140724.jpg

12. Ahahah krv ti jebem pogledaj šta piše na desnom kontejneru

13. Ne znam meni je polugola pijana maloletnica na ispiranju u hitnoj u Naisusu malo interesantnije.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.