Bohore, nisu Delije nego Cigani, znači to Delije mi je uvek bilo toliki transfer blama a potajno je transfer i za 90 posto cigana samo što to ne bi nikad priznali.
ne kapiram lolo, cigani su gori navijači u svakom sportu od grobara jedino što moram da se ogradim je da gotovo i ne pratim zadnjih 3,4 godine nego ovako kad uletim na nešto bacim pogled ali kad god sam to uradio nisam video da su se cigani poboljšali, čak, još su gori nego kad sam bio klinac, žalopojke 90 minuta.
A zar ne bi trebalo da se zvuk bolje rasprostire na Marakani nego na JNA. Neka me ispravi neko al to mi je logičnije. U svakom slučaju nebitno, Grobari su glasniji i na JNA i na Marakani i svuda.
Na marakani je akusticno i zvuk je mnogo kompleksniji druze a na jna kao kad bi se grobari okupili u gajbici i odatle vikali ,znaci isto kao u korteu kad ih 100 peva
grobari se uvek čuju glasnije i na marakani. Ono upališ prenos kao prosečna pizda kutlava navijač zvezde gimnazijalac fini i čekaš da čuješ huk severa sa Marakane i onda 85 minuta slušaš SISAJ ZVEZDO I ALE ALE ALE O CRNO BELI cigane čuješ pet minuta kad Šavija izvede maksimalno emotivni govor ne bi li digao armiju Šalabajzera i Sijalica da malo budu glasniji. ( izvor za priču : ja )
Ok da ti objasnim glupane:isti kurac na jna ko i na ofkinom stadionu kad sam bio pre 3 godine dok je bilo jos neotoplenog snega po stazi
Jel ti sad jasno???!
Na JNA je mnogo bolje za koncerte, zvuk je jasniji ako je ozvučenje dobro, baš zato što nema mešanja zvukova. Izvor zvuka i to je to. Kada je bez ozvučenja - akustika na Marakani šije ubedljivo i uvek zvuči kao da se dernja više ljudi nego što ih zapravo ima, zbog odjeka i koječega.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
НОСИОЦИ: АЗ Алкмар, ПАОК, Стеауа, Монако, Генк, БАТЕ Борисов, Лил, Сент Етјен, Гент, Јанг Бојс, Краснодар, Рапид, Слован, Марибор, Макаби Тел-Авив, Спартак Москва, Аустрија Беч, Вест Хем, Херта, Панатинаикос, Мидтјиланд, Ријека.
НЕНОСИОЦИ: Сасуоло, Рио Аве, Карабаг, Розенборг, Астана, Ворскла, Ростов, Астра, ХЈК Хелсинки, Хајдук Сплит, Арука, Аполон, Млада Болеслав, Динамо Минск, Црвена звезда, Османлиспор, Динамо Тбилиси, Тренчин, Хаполе Бер-Шева, Заглебје, Беитар Јерусалим, Партизани Тирана
Neko od nosilaca nas čeka u zadnjem kolu za ulazak u LE.
Tilmo ajd ne lepi ovo na svaku stranu jebem te usta
Gvoz prepostavljam da pricas o derbiju na jna
Moras shvatiti da se zvuk prostire razlicito u lavabou i na marakani
Jebi se. Zajebo sam se tamo.
Bohore, nisu Delije nego Cigani, znači to Delije mi je uvek bilo toliki transfer blama a potajno je transfer i za 90 posto cigana samo što to ne bi nikad priznali.
Delije jbt, dobro nije nemam pojma, Džentlmeni
Ma zovi kako god važno je da kapiraš šta sam hteo reći
A blam je dosta toga jbg ne samo to
Tj ne u lavabou (labokvou pardon XD), nego u onome gde se peru noge ali totalno mi je stao mozak sad pa ti ne mogu reci
Aj pa pukni zoro
ne kapiram lolo, cigani su gori navijači u svakom sportu od grobara jedino što moram da se ogradim je da gotovo i ne pratim zadnjih 3,4 godine nego ovako kad uletim na nešto bacim pogled ali kad god sam to uradio nisam video da su se cigani poboljšali, čak, još su gori nego kad sam bio klinac, žalopojke 90 minuta.
Ne jbg
Moras shvatiti da se zvuk prostire razlicito u lavabou i na marakani
nije na jna, ovo je
https://www.youtube.com/watch?v=qODa-F5wQ9A
A zar ne bi trebalo da se zvuk bolje rasprostire na Marakani nego na JNA. Neka me ispravi neko al to mi je logičnije. U svakom slučaju nebitno, Grobari su glasniji i na JNA i na Marakani i svuda.
Na marakani je akusticno i zvuk je mnogo kompleksniji druze a na jna kao kad bi se grobari okupili u gajbici i odatle vikali ,znaci isto kao u korteu kad ih 100 peva
Ili u parku njih cetvorica,isti zvuk
Znači na Marakani je akustičnije i zato se čuje slabije jer se pretvori u ljepu simfoniju. Mislim da jedeš govna ali ok, možda i što se kaže troluješ
grobari se uvek čuju glasnije i na marakani. Ono upališ prenos kao prosečna pizda kutlava navijač zvezde gimnazijalac fini i čekaš da čuješ huk severa sa Marakane i onda 85 minuta slušaš SISAJ ZVEZDO I ALE ALE ALE O CRNO BELI cigane čuješ pet minuta kad Šavija izvede maksimalno emotivni govor ne bi li digao armiju Šalabajzera i Sijalica da malo budu glasniji. ( izvor za priču : ja )
Ok da ti objasnim glupane:isti kurac na jna ko i na ofkinom stadionu kad sam bio pre 3 godine dok je bilo jos neotoplenog snega po stazi
Jel ti sad jasno???!
Na JNA je mnogo bolje za koncerte, zvuk je jasniji ako je ozvučenje dobro, baš zato što nema mešanja zvukova. Izvor zvuka i to je to. Kada je bez ozvučenja - akustika na Marakani šije ubedljivo i uvek zvuči kao da se dernja više ljudi nego što ih zapravo ima, zbog odjeka i koječega.
idi na delije kafe i piši kako su se grobari čuli glasnije jer su mikrofoni televizije postavljeni bliže jugu adžadžadža