FK Crvena Zvezda

1. Prva liga Srbije

Teren krticnjak

Kisa lije ko iz kabla

Mladost Lucani

7+? Ahahhahah, daj ne zezaj

Terzic pita cemu se smejem

2. hehe ispao si degenko 233. put

3. Hehe Kajgana nemoj me jebati snazno.

4. Gruja ga uterao i Barsi :)

5. Prva liga Srbije

Teren krticnjak

Kisa lije ko iz kabla

Mladost Lucani

7+? Ahahhahah, daj ne zezaj

Terzic pita cemu se smejem

2:4

2+4=6

7+?

Matematiko izedem ti korice

6. Ps nemoj samo snazno me jebati, post je napisan u 60 minutu utakmice

7. E ne vadi se sada ok? Da je došlo dičio bi se ovde samo tako!

8. Bi kurac, ja ne likujem nikad

9. Viđao sam da se pocmevas kad Zvjezda krene da gubi negde od 60-og minuta

10. Mislio sam da si napisao po zavrsetku utakmice ali nebitno svakako si lose cenio momak

11. Оде Сансоне, ја срећан и јер је дошао у Виљареал и јер је отишао пре квалификација са нама.... Још Берарди, Аћерби, Консиљи и Данкан да оду па да можда и добијемо неке шансе да прођемо....

12. Још Берарди, Аћерби, Консиљи и Данкан да оду па да можда и добијемо неке шансе да прођемо

Znači potrebno nam je jedno kvalitetno trovanje hranom.

13. Или то.... Сад већ видим неког типа Дуле Савић како изјављује срања типа ''Звезда је бивши европски првак, они нас треба да се плаше''....

14. Kinezi neki ludi bogati napravili Zvezdu iz 1991

15. Nije nam dovoljno jedno, dva komada treba nam

16. Ja se uzdam da cemo mi dici formu malo pred taj SASUOLO, nisu bauk mada igraju lep fudbal stvarno, bar ono sto sam gledao, ali jebem mu mater, realno ce zavrsiti 12 ove sezone u italijanskoj ligi... odbrana nam jeste katastrofa, ja i dalje ne verujem da je cvetko odigrao sve tekme od pocetka u Evropi, sve ti jebem krv i mleko, ali svakako ima udela u tome sto Le Talek pogotovo, a i Donald do skora, nisu igrali ni priblizno kako mogu.. Nekada bi Le Talek onog Kafua pokupio jos na 30 metara, ne bi mogao da se sece on tako po kaznenom i lomi Fibela...

Uigrace se realno za jos dve tekme, dici cemo formu, pa ce biti razloga za zadovoljstFo.. Ako ne, bar cemo titulu da osvojimo opet boli na kjuuuuraaaac, ko jebe evropu!

17. Mogli bi ovom Sasuolu da jebemo majku u pičku, uđemo u tu neku sekend hend evropsku ligu i onda nas tamo filuju neki Arisi i Omonije jebem ti krv.

18. Zasto niko ne komentarise kako je nasa Zvijezda protutnjala Nisavom!????

Da li se Sasulo ukakio dolaska mocne cete Bozovica?

Ko ce odluciti utakmicu?

Pitanja je mnogo, a vremena malo...

Mali Rista glista fino deluje u napadu.

19. Ovo tutnjanje je otrpilike kao nekada Partizanovo kroz Kulu i Hajduk. Otprilike isto se protivnik trudio.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.