FK Crvena Zvezda

1. Pa ne moze i da bude doping i da stetno utice na organizam i motoricke funkcije i otupljuje mozak i sta sve ono navode kad deci govore da nije lepo drogirati se. Prc malo rekao bih da je to sah mat pozicija a ja volim sah mat pozicije

Reme sa tobom se slazem dok se tuko alkohol nije bilo ni zalizanih pickica i onih sto se previjaju po 7 minuta jer si brzo prosao pored njega a bekovi su imali dva metra pa se zato i izvodjenje gol-auta zvalo bekovska jer kad je bek dzokne palcem ode na pomocni teren tamo iza ovo sad sve neki dani alvesi i djordi albe i ostale male kukavne pickice

2. Pa 2003-e u zoni i jesu tako izgledali svi "halfovi" samo sto su imali manje zuba i vise promila secam se ko juce da je bilo ja omladinac prikljucen prvom timu igrao nekog kurcevog poluspica imao 70 kila dete jos uvek jbg boga molim da mi ne gurnu u noge dok mi je iza ledja u roku od odma te fisne po nogama. Onda trcis otvaras bezis u prostor na dribling i ne pomisljas noge ti jos otecene od prosle nedelje al nije bilo plakanja jbg ko place ne igra

3. znam brt, ja kao dete igrao, ti po okolnim selima jebem ga proturavali osamnaestogodišnjake da igraju sa nama decom od 13 godina. Ja kupio bio kopačke s metalnim kramponima da bude fer borba. Jbg, a ti po okolnim selima namerno guraju što veće i što jače, poenta je da te izlome kao pičku. Lipo vreme.

4. Bulbulderac tad ušao u prvu ligu i dobio samo Partizan ♥

5. A tolerisali uvek jednog ili dvojicu kad svercujes i nas trener debil bog da mu dusu prosti uzme i svercuje golmana. Brt...svi spica i stopera mi golmana jebenog koga boli kurac ko je na golu realno jos izgledao mladje od nekih od nas haha

I bili smo klasicna ona seoska ekipa u odbranu najveci a trenerov kumic u spicu raspadali smo se najbolje nam tekme bile gde se pobijemo a naravno svaka sa susednim selom pa se u svakoj pobijemo jednom smo igrali sa 12 igraca trener u 60om minutu kaze jednom bas malom ajde uleti samo ti si mali nece te ni primetiti hahaha

6. Posle otisao u brodarac tripovao da cu biti fudbaler onda ide ono opisano lomljenje nogu a i poceo sam da jurim picke pa sam batalio tj ostao na kosarci samo neko vreme pa batalio i to

7. hahahahahah, moja karijera išla od Bulbulderca ka Poštaru lololololo
    To je to. A bre Veliko selo i ta mesta nije jednog dvojicu da su švercovali, fazon pola ekipe. Izlomili nas kao pičke. Još mi bili kao tehnički pristojna ekipa. Al' oš kurac protiv ljudi koji su dva puta veći

8. Igrao sam u velikom selu, onim putem do gore ko u zamak da ulazis a suma sa svih strana onda krenu da te biju gledas ne smes ni da se pobijes nemas gde ni da bezis samo parkiraju autobus na onaj prilazni put haha

9. Kao klinac sam igrao u zonskom rangu (sedeo na klupi u srpskoj ligi) i baš takvi štoperi, sećam se jedan drvoseča me čuva, korner za nas i on iz čista mira šljus meni šamarčinu po glavi, kao čisto da vidiš gde si i kao meni pokazuje pst, posle sam mu polomio flašu o glavu, kasnije par godina ga sretnem slučajno nisam mu zaboravio

10. Ahhaahaaahhaah thilmozoda

11. tada kada su ih navatali da puse i piju dobili su nemce.ukoliko se dobro secam.tako da je to skroz ok.zamisli,pili pivo.u picku materinu.

12. Mislim da je od ljudi uhvaćenih na snimku samo stojke igrao a možda još neko, pantela ušao ali ono ko zna šta su ovi ostali tad radili.

13. eto,stojke odbranio penal i uradio jedinu dobru stvar u karijeri.bolje da je nastavio da pije pivo nego da jede govna.

14. bolje da je nastavio da pije pivo nego da jede govna

Hahahaba

15. Pa nije samo jednu seti se kasana onda.

16. http://beliorlovi.rs/wp-content/uploads/2010/06/milijas-pantelic-puse-cigarete.jpg

http://beliorlovi.rs/wp-content/uploads/2010/06/marko-pantelic-pusi-cigaru.jpg

da se pročiste pluća pred tekmu.

Elem kad smo kod karijerica:

Ja sam počeo tek sa 13 da treniram i menjao sam timove češće nego čarape.

FK Mladost Vojlovica, godinu dana, igrao sve po desnoj strani, najviše desno krilo, krljali se fino po seoskim terenima diljem južnog Banata. Po'apsili komplet upravu, valjda usrali nešto prilikom privatizacije Azotare, koliko sam načuo.

FK Dinamo Pančevo, isto godinu dana, bili 2 ranga više, krljali se diljem Vojvodine sa jačim klubovima tipa Spartaka, Voše, Proletera i još nekih drugih. Odličan nefudbalski period za mene, ustalio se kao desni bek i zadnji vezni, iskristalisao me je lično fudbalski mag Kuzman Babeu koji je menjao našeg trenera jedno 2 meseca jer je ovaj na nekom seminaru bio i još je za neke licence polagao. Postao sam pravi seoski bek tada.

Ofk Beograd, 6 meseci, odigrao samo 3-4 utakmice, i to na poziciji štopera jer je fudbalski mag Milan Lešnjak odlučio da sam ja u 15. godini sa tada svojih gorostasnih 173-174 cm visine osobito pogodan za tu poziciju. Poj'o sam govno što sam bio tamo, inače sam probu prošao kod Prekazija kod kog sam trebao da budem zadnji vezni u rotaciji, ali je on u međuvremenu prešao omladince da vodi valjda.

Ostatak te sezone bio u Šećerancu, sačuvaj Bože kluba, ja i rezervni golman bili štoperski tandem, verujem da je sa strane bilo komično za gledanje. Mada rezultati i nisu bili tako loši.

Od tada sam batalio fudbal u potpunosti.

17. Ja sam igrao i kasnije, igrao beogradsku godinu dana na zadnjem veznom jer sam izrastao pa sam bio klasican jaja ture onda bio u onom stojniku raspalom pola godine(tamo sam mogao da igram bukvalno sve s obzirom kakav je raspad bio) al kad nisu placali batalio i jos po godinu dana beogradkse prve i druge(tj prvo druge pa smo usli u prvu) na stoperu(nisam mogao vise da spartam jbg godine i netreniranje)

U jednom periodu sam imao po 6 treninga nedeljno plus utakmica i pio sam pivo posle svakog treninga po 2-3 i posle svake utakmice pp 6-7 i mogao sam da odigram dve tekme uzastopno a da se ne oznojim posteno nista mi pivo nije smetalo a ni cigare jer mi je minimum neki dve kutije dnevno tako da je to sa alkoholom(a pogotovo pivom) jedenje govana

18. Da ali treba imati mere. Gledao sam neke snimke kako je Srba Stamenković igrao, što u Zvezdi (onaj jedan derbi, ubio je Golca (ili ko je već bio desni bek tad u Partizanu) u pojam). Posle u Americi, strava, iako je imao tipa 20 kg viška. Ali je lik realno bio materijal i talenat za možda i najboljeg igrača odavde svih vremena, samo da je malo manje cirkao.

Inače, mali offtopic, jel pika neko futsal ovde? Bilo ove neke lige kao profi što imamo, bilo ono BALF u balonu što reklamiraju.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.