Veruje u tim, u milojevica, u navijace i mozemo da se pobijemo sa svima u grupi mozemo sve i cilj je nokaut faza hahahahaha joj brt sto volim nas fudbal
a realno brt, ako nam arsenal dodje sa b timom, zašto ne bismo izvukli bod na marakani, em će svi biti prenapaljeni, em će biti pun stadion, još ako bude i sranje teren eto još jednog plusa
Ps, pogrešno sam se izrazio vrv, mislio sam da je ta generacija milana mnogo zvučnija bila od generacije bajerna iz 2007. Ta ekipa Milana je vrv i najjača ekipa koja je dolazila u Beograd od raspada Jugoslavije.
Uh pa i ovamo su bili bastijan, miler, kros klinac, ze roberto, van bomel, lusio, lam...mada da, mislim da je ta milanova generacija vrh vrhova(doduse mozda jer sam emotivno vezan navijam za milan odkad ikad a inzagijev dres sam nosio)
A ekipu nema smisla sada prodavati, da smo ispali da se rasprodaju crnci sa velikim platama ovako nek odigraju ovu grupu pa boze zdravlja i da se zaradi nesto
I djurdjevica ce groblje prodati samo ako su imbecili
Edit: pa bas zato somi, lakse im je. A i da venger konacno osvoji nesto
Đurđević sam rekao da je to to i da je vreme sad za novi izazov i zahvalio se svima na svemu blabla jbg.
A grđe nam je da dođe arsenal sa drugim timom i napaljenom klinčadijom (ne znam raspored, ali ako ih čekamo ovde tamo početkom decembra kurac će im igrati top igrači jer se zna kakav je decembarski PL raspored) koja bi da se dokazuje vengeru nego da tu bude neki sančez i lakazet kojima će pucati kurac da im neki anđelković lomi noge po brlogu u pički materini, radije će se sačuvati za bornmaut
Bio je i Milan 2006. zvučni od svih ostalih navedenih zajedno.
dobro u redu je, uzbudjen sam zbog gospodina arsena
Kako moze milan biti zvucniji od bajerna? Top level oba kluba bili doduse milan sad kurac al i dalje milan
Beše ste i protiv Rome igrali jedne godine ili sam nešto se zajebao
EDIT: jes da su par godina unazad žabari osim Juventusa go kurac, ali ipak
Arsenal=Roma
Shomy23 a Milan? Jbg, veći je klub i od Barse, a od Arsenala to tek...
Hahahaaha terzic jeo pecurke rekao bih
Pa i roma je bila, da
A mylosh prati sport od ere naprednih a ovamo kao zna za barselonu '96., hm, nešto mi tu ne pije vodu
Veruje u tim, u milojevica, u navijace i mozemo da se pobijemo sa svima u grupi mozemo sve i cilj je nokaut faza hahahahaha joj brt sto volim nas fudbal
Terzić nadrogiran i dalje, ne popušta ga od sinoć jbg
Nadrogiran sto posto kaze prva recenica: za ovo smo se borili, pravi evropski protivnici, cilj je nokaut faza i verujemo u prolaz
Dzaja: pa nadali smo se laksoj grupi, arsenal je prvi favorit pa odmah zatim i keln a ne treba zaboraviti ni bate i oni su odlicna ekipa
a realno brt, ako nam arsenal dodje sa b timom, zašto ne bismo izvukli bod na marakani, em će svi biti prenapaljeni, em će biti pun stadion, još ako bude i sranje teren eto još jednog plusa
bate borisov nije ništa jači od krasnodara
a i keln jebeni, može da se izvuče neki bod i tu
Ps, pogrešno sam se izrazio vrv, mislio sam da je ta generacija milana mnogo zvučnija bila od generacije bajerna iz 2007. Ta ekipa Milana je vrv i najjača ekipa koja je dolazila u Beograd od raspada Jugoslavije.
7
Arsenal će cenim igrati u najjačem sastavu samo ako bude igrao fazon 6. utakmicu u kojoj će morati da pobedi
Batea i Kelna možete da dobijete ovde, samo da vam ekipa ostane na broju
Uh pa i ovamo su bili bastijan, miler, kros klinac, ze roberto, van bomel, lusio, lam...mada da, mislim da je ta milanova generacija vrh vrhova(doduse mozda jer sam emotivno vezan navijam za milan odkad ikad a inzagijev dres sam nosio)
A sto bi arsenal dosao sa b timom?
Za Arsenal je realnije da osvoji ligu evrope nego da bude u top4 u engleskoj xd
A ekipu nema smisla sada prodavati, da smo ispali da se rasprodaju crnci sa velikim platama ovako nek odigraju ovu grupu pa boze zdravlja i da se zaradi nesto
I djurdjevica ce groblje prodati samo ako su imbecili
Edit: pa bas zato somi, lakse im je. A i da venger konacno osvoji nesto
Đurđević je već završen, igra još samo na derbiju u nedelju i ćao.
Đurđević sam rekao da je to to i da je vreme sad za novi izazov i zahvalio se svima na svemu blabla jbg.
A grđe nam je da dođe arsenal sa drugim timom i napaljenom klinčadijom (ne znam raspored, ali ako ih čekamo ovde tamo početkom decembra kurac će im igrati top igrači jer se zna kakav je decembarski PL raspored) koja bi da se dokazuje vengeru nego da tu bude neki sančez i lakazet kojima će pucati kurac da im neki anđelković lomi noge po brlogu u pički materini, radije će se sačuvati za bornmaut