FK Crvena Zvezda

1. Kako li je ovima iz Asenala,Kelna,Batea sto im je u grupi evropski i svetski sampion a?

2. Arsenal je klub koji će da sašije lihu evrope prelako do finala i onda će u finalu da izgubi od neke Steaue ili slicnog kurca iz penala u devedesetom.

3. Arsenal najdalje ali najdalje dogurava do polufinala, ali ja cenim da im je četvrtfinale top. Jebiga, treba uzeti u obzir i ove što će iz LŠ nakon grupne faze biti 3. i onda poslati u nokaut fazu LE

4. Haha pa sto bi se arsenal cimao nekih benfiki i kuraca?

5. Arsenal je ofk beograd cak i u londonskim okvirima.

Ma gube u finalu, upamtite ovaj post picke

6. 14.09. Zvezda - Bate
    28.09. Keln - Zvezda
    19.10. Zvezda - Arsenal
    02.11. Arsenal - Zvezda
    23.11. Bate - Zvezda
    07.12. Zvezda - Keln

19. oktobra inače igramo protiv Barse evroligu xd

7. Hahahahaha pa ovo je hit. Random pakistanac El Hamzy Mahmmoudi fazon, inače iz Engleske navijač Arsenala napiše na tviteru

what the fuck is red star belgrade?

, a ovi vaši odma

Look 1991.

Red Star 1 CL Arsenal 0 CL

And what the fuck are you some muslim

Podsetićemo vas mi ko smo i šta smo, setićete se vi 1746....

8. Meni su veći hit šiptari na partizanovoj stranici sa gifovima nekim hahaha

9. Pola su klinci sa onim kučećim ušima

10. elem

14. septembar

Crvena zvezda - BATE Borisov

28. septembar

Keln - Crvena zvezda

19. oktobar

Crvena zvezda - Arsenal

2. novembar

Arsenal - Crvena zvezda

23. novembar

BATE Borisov - Crvena zvezda

7. decembar

Crvena zvezda - Keln

11. 19og oktobra cu biti pijan kao guzica ne pitajte kako znam

12. Pa ovaj keln se raspada braco

13. Meni je ova grupa do jaja, svi timovi izazivaju solidno loženje, a nisu toliko kvalitetni da ne mogu biti pobeđeni, sem Arsenala. A ENGLEZI NAM LEŽE, ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE. Šalim se, samo s Arsenalom nemamo šta da tražimo. Ali će biti lepo za loženje svakako.

A i znate ono, lopta je okrugla, utakmica traje 90 minuta, sve je moguće.

Što se Kelna tiče, bili peti u Švabiji, jbg, da se ne lažemo, nije švapska liga ni španska ni engleska po kvalitetu. Ima par bruka timova i ovo ostalo sve solidno, ali ništa specijalno. A pritom će im biti i jači tempo u prvenstvu nego nama, jer nemaju Terzu. Kontam da može sa njima da se igra. I da se iskurčimo. Kad su se naši ovoliko isprimali za Krasnodar, zamisli protiv Švaba kako će.

14. Келн везао 2 пораза у првенству. Вечерас изгубили од Хамбурга. Јојић им је главни креатор игре. Мислим да су за класу лошији од Краснодара, бар на почетку сезоне, какви ће бити док се мало уиграју стварно не знам.

15. Grupu prolazimo komotno, a posle ko zna

16. ps
    Nisam mu ni uzeo pare. Uplatio je regularno soma dinara ali nisam hteo da ih podignem.

Brate, ja sam pare uplatio. Koja je svrha da ti stoje tamo, podigni ih oa uplati na Srbija osvaja EP u košarci, kvota 6. Xd

17. Posle delimo dobitak naravno.

18. Pa mislio sam da ces ih uzeti nazad, treba da ti je stigao sms da dodjes po pare jer nisu podignute. Ja valjda imam rok par dana da dignem ili kako vec

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.