FK Crvena Zvezda

1. У плеј оф АБА лиге хаха

2. Јбг, још су тешке ноге од припрема. Лололо

Нема везе, за прву утакмицу сасвим добро. Опуштено, Боаћи решава у реваншу.

3. Скроз ок утакмица, ако се узме у обзир долазак са припрема. Боакуе забија у стилу Келна.

4. Ok je ovo mogao je da se da,dace se tamo sve ok prolazimo

5. ovi igrali da ne popuse uz mogucnost datog gola.zvezda da ga ne primi i takva je i tekma bila.radonjic ima samo brzinu i to je to.onakvih kao ben je puna afrika.trci, brz je i bez nekog smisla.

6. Onako jbg. Vidi se da fali Kanga.

7. Никад слабији Цска.

8. Види се да их бивши трене Батеа тренира.

9. e jebene Bugare iz Sofije ne mogu dobiti, haha koji slepci

10. Али зато бар можемо београдске изборе, авангардо, опааааа

11. Играј вучко играј и победи

12. аххаахаххахах

13. Nemam protiv, alternativa Sutanovac sto oce stadion da nam otme I Djilas sto nam sjeba kk sa legendom, psiho siptar se barem potresa na uvrede pa nesto I da, ova dvojica jos gori ljigavci

14. Ne pratim ja mnogo oko zvezde i partizana to samo rezultate al vidim bombi peni nesto na vucka sns zvezda ovo ono nije li ostoja sns kao i pola partizana.

15. Ne trolujem samo nubujem al ozb

16. koji pola, svi jebote

17. ал зна се ко је главни и де иду сва среЦтва хаха

18. Ne pratim ja mnogo oko zvezde i partizana to samo rezultate al vidim bombi peni nesto na vucka sns zvezda ovo ono nije li ostoja sns kao i pola partizana.

Prastajte na spamu, ne dadoh coveku smislen odgovor, a lepo me pitao.

Vidi to stoji. To je ta raznolikost koje se mi kao grobari ne stidimo, kao sto se nikada nismo stideli onoga sta smo i ko smo. Nikada nismo imali tendencije menjanja sopstvene istorije, ispiranja mozgova poput nasih dragih komsija preko puta. Vecito ste u nekoj konfuziji, vecito bi bili nesto sto niste. Malo cu da prosirim pricu, ali u svrhu diskusije.

Primecujes poslednjih godina kako se u medijima kaze igra Zvezda, skracenica u prenosima vise nije CZV kao oduvek vec ZVE, to neko podsvesno prekrajanje istorije koje generalno deluje kod napacenih ciganskih mozgova. Navijaci Zvezde su generalno totalno zbunjeni, ne svojom krivicom, vec krivicom takozvanih salonskih patriota koji zele predstaviti stvari onakvima kakve nisu.

Ja ne mogu razjasniti tu nakaradnu potrebu da se bude ono sto nisi, ali mogu napisati ko je ustvari Zvezda, a ko Partizan. Koliko je nakaradna navodna velikosrpska politika Crvene Zvezde, govore sledece cinjenice.

Fudbalski klub Crvena Zvezda (a kasnije i SD) je nastalo na temeljima ugasenog FK Jugoslavija (zamisli Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija). Osnivanje FK i citavog SD Zvezda je direktno iz Uzica vodio Slobodan Penezic Krcun, preko delegata koji su listom bili nosioci partizanskih spmenica, ucesnici spanskog rata na strani komunista i mlade komunisticke nade iz omladine KPJ poput Zorana Zujovica, Vladimira Dedijera, Blagoja Neskovica itd...

Toga se niko nije stideo niti demantovao do kraja osamdesetih, kada je srpska omladina koja je pripadala delijama izmanipulisana zarad fasista iz vlasti i njihovih dzepova sa pricom o velikosrpstvu. Odjednom postaju cetnici koji se smeju Jugoslovenskom sportskom drustvu Partizan. A sam General Draza Mihajlovic je zivot polozio za jugoslovensku ideju. Na tom talasu prosperiraju narednih nekoliko godina (povuci paralelu sa sadasnjim vremenom), ali padom fasistickog rezima padaju i rezultati Zvezde. Da ne serem vise o istoriji, sta zelim reci, izmanipulisani ste bili i nista niste naucili, sve se ponavlja. Treci put mozda budete pametniji.

Da se vratim na sadasnjost i sns u upravi Partizana. Tako je, sve stoji, ogroman deo grobara je protiv toga, ali nemao logisticku, finansijsku i politicku zaledjinu da se borimo protiv toga jace nego sto to radimo. Pred nadolazece izbore u Beogradu imas situaciju da je jedan Goran Grbovic na listi SNS-a. Grobari ga mahom pljuju, nije da je on neka preterana legenda Partizana, ima mnogo vecih, ali bio nam je jedan od najboljih igraca svojevremeno pa nam je krivo. Grba je slepac, njega nema ker zasta da ujede, decenijama obigrava oko Partizana i ne jebe ga niko dva posto. Grobari ga vise sazaljevaju nego sto ga mrze, ali njegova stvar i odluka i on ce ziveti sa tim. Shvatice koliko je pogresio, ali sta da mu radim.

Duda Ivkovic je na listi DJilasovoj. Dudin prvi klub u trenerskoj karijeri je bio Partizan i on je jedna od nasih najvecih legendi.

Dule Vujosevic je stao uz Sutanovca, Zivkovica i Vodinelic, bio je na konvenciji pre par dana i iskazao javnu podrsku.

Najbolji rukometas Partizana u istoriji Nedeljko Jovanovic je na listi Bastacevoj.

Ima nas medju socijalistima, da ne nabrajam sad.

Zasto pricam sve ovo? Daj mi jednog sportistu zvezde, bivsu ili sadasnju legendu, nekog funkcionera Zvezde u bilo kom sportu da je na necijoj listi, a da to nije SNS.

Razumes sad?
    http://s2.postimg.org/k69cuems9/mi_i_oni.jpg

19. Pravilno se pise Crvena zvezda

20. Bombase ja samo da ti kažem da ništa ne brineš, jer to što ti imaš se upešno leči seansama kod psihijatra. Dokaz teške paranoje je ovaj pasus, jer normalna osoba ne može ovako nešto da iskonstruiše:

Primecujes poslednjih godina kako se u medijima kaze igra Zvezda, skracenica u prenosima vise nije CZV kao oduvek vec ZVE, to neko podsvesno prekrajanje istorije koje generalno deluje kod napacenih ciganskih mozgova. Navijaci Zvezde su generalno totalno zbunjeni, ne svojom krivicom, vec krivicom takozvanih salonskih patriota koji zele predstaviti stvari onakvima kakve nisu.

Iskoristiću ovu priliku i za jedno brzinsko polivanje govnima, realno ti ne zahtevaš preveliki trud.

Na tom talasu prosperiraju narednih nekoliko godina (povuci paralelu sa sadasnjim vremenom), ali padom fasistickog rezima padaju i rezultati Zvezde. Da ne serem vise o istoriji, sta zelim reci, izmanipulisani ste bili i nista niste naucili, sve se ponavlja. Treci put mozda budete pametniji.

Ajde podseti se dobro ko je imao više uspeha tokom vladavine SPS-a, pošto na taj fašistički režim misliš, očigledno su te godine savladale. I stvarno bi mogao da ne sereš više o istoriji, stvarno ti ne ide.