FK Crvena Zvezda

1. Ne zna se koji je gori promasaj. Zao mi je. Nedostaju Srnic i Boaci

2. Добра сезона дакако.

3. Odo da probam da se otrujem negde od alkohola pa bacim pod voz ko Mile Srbin svojevremeno kad smo ispali u polufinalu KEŠ od Fiorentine.

4. grbavili su nesto.cak su i imali sansu ali ocajni su u napadu.ben ne zna da primi loptu.odbije se od njega kao od fosne.za njega lopte samo u prostor.pesic idealan za nasu ligu pod uslovom da su utakmice namestene da da 2-3 komada.

5. Одлично пљување Санитарни, можда ниси приметио да се Бен шева као блесав, видим и супер процењујеш играче основу две утакмице.

6. Ben i Pesic slabi su. Ne znam zasto vam Srnic ne igra od pocetka, on je srce i motor tima

7. Ne vidim u cemu je Ben toliko poseban da je doveden kao pojacanje..Ok, ume da dribla, fino to izgleda, ali u drugim elementima fudbalske igre je goli kurac...Njegov sut je precizan taman koliko i rucni top iz Balkanskih ratova, ide u tom nekom pravcu ali mu ipak fali koji metar, centarsut je ravan detetu u osnovnoj skoli, decko jednostavno ne ume i ne moze da prebaci prvu stativu odakle god da centrira...Dakle, Rikardinjo 2.0

8. procenio sam da ne zna da primi loptu.za to mi je potrebno 3 pasa.ne mora covek da bude neki velik strucnjak za to.dovoljno je da vidi.ti si kao dobar politicar pomenuo nesto sto nema veze sa onim sto sam ja napisao.da sam napisao da je dobar,sve ok.nije bitno sto je 2 tekme.

9. Ево Маестро гуру тренер ај бјажи. Па свакако Бен је одиграо 2 утакмице, од тога ову против ЦСКА, де нико није био добар.

10. najbolje je proceniti protiv javora.tu se vidi potencijal.

11. Da li je Ben vaš Suma?

Msm nije svakako jer niste bili debili da dajete milione za igrača koji stoji brz je, ume da dribla, ali u 99% situacija igra kao da ga savršeno boli patka za utakmicu.

12. Па не него процени против Челсија и Манчестера пошто против њих играмо следећу.

13. gledao deo drugog, kakva antipropaganda fudbala, jedino dobro sto je Zvezda ispala

14. хаха, глупак јебени.

15. Мрш умро дабогда!!!

16. Mitke zna i da kune pored photoshopa, takozvani bosnjacki multitasking

17. manje losiji tim prosao dalje haha, ko izvuce cska u osmini taj ide dalje.

18. Partizan ih prolazi za cetvrtfinale

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.