Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ovaj ima 9 godina
Likovi kao Bombi su razlog zašto će Barselona i Partizan uvek biti kurac od kluba, preganjanje sa ljutim protivnikom, to im je ceo smisao postojanja.
Jebem ti klub koji je opsednut nekim drugim.
Тачно Мр. НО.
ma ja sam budala, ne obracajte paznju
Бомбермен будалица ххах
e, jedno je kad ja sebe nazivam budalom, ti ne moraš jer to nije lepo i smeta mi
А будалица немој се љутиш на тако флафичасту реч ;((((((((((((((((((((((((((
ja sam te lepo zamolio da me ne vređaš jer se ljutim i smeta mi
Pa popusi onda kurac haha
:(
Bombili emsiiii
https://m.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw
Избија бломбу
haha gledaj najnija što se uzbudio
Veliki pozdrav mom prijatelju bombašu, nadam se da ćeš u toku dana popuniti pristupnicu najjačoj političkoj partiji u istoriji Srbije i poslati mi putem mejla. O/
Ne mogu Shomy, ne ide nikako. Ne biva. Pozdrav i za vas.
Глупандеру , кева ти је проваљена , то ако си ти реко нешто за мене то је једна ствар а друга ствар је истина . Шта си ти ? Бог , па кад ти кажеш речено је јели ? Ти си најобичнија пичкица од метар и 20 кила коме бих поломио зубе као што сам до сад урадио многим таквима попут тебе . Курчиш се човеку кога зову бицепс , то да знаш . А то за Шешеља молим те немој да једеш говна као ни за Деретића јебали те Тадић и Чеда да те јебали пчко масонска продана .
Шунто , што се тебе тиче , често се питам како то да увек долетиш после овог идиота да га одбраниш пошто у расправи не може сам да изгарара . То што си реко да сам педер можеш само преко интернета јер би уживо бројао поиспадале зубе поломљеним прстима . ТИ ЋЕШ ДА МИ ЛАЖЕШ ДА ЛИ САМ ЈА ПАТРИОТА СИСО МАЛА ПОРЕМЕЋЕНА ? Па за тебе сам Бог бубашвабо једна распала и ружна . Дај ако си храбар кажи где си па да се нађемо да ти објасним неке ствари ???
Родић 3 гола на 2 меча ххаххаха
vojvodina stara musterija xd
Ха ха дођоши ХД
Jebi avtonomasa!