FK Crvena Zvezda

  1. јбт колики мозак мораш да имаш да стављаш ове фурунџије како се трпају, ретард јебени.
    Хвала Чегитауре.

  2. Могућ негативан резултат због празног стадиЈона.

  3. pa jeste, veliki je hendikep što Sima Srbija ne može da nastupi u napadu

  4. 2050а година не постоји ни један јебени стрим да се прате квалиф за ЛШ арено јебем ти све угаси се више

  5. Sve su strimove pogasile picke

  6. То лавови!

  7. Bombi veliki sam tvoj postovalac al nikad nece biti kul biti siptar jer izgledaju odvratno

  8. Ma mnogo su sa psetom šiptarem pili po kafanama, bolje bi igrali u suprotnom, pseto siptar ih je napio i mnogo kurva im prineo da jebu

  9. Нелош рез скроз, нисам гледао целу због стримова, али видех да смо имали пар шанси, домаћи терен у Остерих и надам се побједа!

  10. gledao sa prekidima, ja ne znam jesmo mi gledali istu utakmicu. Zvezda jebeno nije presla centar. Ali ok, lopta je okrugla, svasta moze da bude.

  11. Ako prodje Salzburg, Zvezda dobija 15 mil ili ima neka fora?

  12. па сумњам баш да добија 15м за улазак у ЛЕ

  13. Dobija 15M za ulazak i LŠ. Plus kinta za svaku pobedu ili nerešeno.

  14. ostvarili su cilj,kapiram.samo da ne primimo gol,a dati ga necemo.ciljaju na neku frljoku iz kornera tamo,pa da bude svi u odbranu.u svakom slucaju,dobar rez za prvu tekmu.salzburg je pokazao da moze da gnjavi loptu na centru i da pogroncic moze da prodje 5 zvezdinih igraca kada krene u napada i to je to.maltene kao da im se nije igralo.

  15. Igrali su i oni da ne prime gol. Sudija nije svirao ništa. Tukli su nas momački. Bolje kontrolišu loptu nego mi, to mi je nekako utisak.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.