FK Crvena Zvezda

  1. šta će biti večeras, levo ili desno?

    https://i.imgur.com/RUrBkUz.jpg

  2. Brate jes da su ovpsetovi i aleksandrikg uzas, al zzjebi ove slike. Muka mi da pogledam u ove pedercine.

  3. Brt kako se osecas kad kucas ove slike msm otvoris gugl i kao hehe mogao bi da skecujem na vukajliji cek samo da ukucam tri lika se jebu u bulju op evo je.

  4. Bomb, pošto neću biti nazočan na temi, obavezujem te da im okačiš ovo večeras na temi kada prime treći gol, ni gol ranije, ni gol kasnije
    https://m.youtube.com/watch?v=5aelCh5kYJA

  5. Dajte strim jebem ti

  6. Лигу шампињона сиг

  7. Ал е аеееее

  8. Освајамо братеееее поливај по шиптарији

  9. Звезда шампињоњ

  10. Е голо е голо е голо голо голо

  11. мало спема

  12. како би се уклонили

  13. Nemoj brt unistavaju me realno sa sve tilmom

  14. Inace je neverovatno da sam krsticicu prodao aparat za zalecivanje sportskih povreda ali je realno da tilmo sedi sa van persijem haha

  15. sto brt jel nesto bolestan ili da ima preventivno?

  16. Aj sve sve po ovom forumu sto se desava i tolerise; da jebete majke kaizenu, modovima, medju sobom... ali da postoje takvi mozgovi koji kace slike pedera kako razvaljuju vrata od kosare jedni drugima - komentara bez.

    P.S. Necu da banujem, to odavno nema svrhe.
    P.S.2. Vialpando odbanovan si.
    P.S.3. Zvezdas sam, ali imam los predosecaj neki, jebem ga.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.