dobija Srbija ucesnika LS u kurcu, ne moze se na silu nigde... gresni ste jbg, ej 72 novinara na racun Zvezde u Bec, pa jel nije to jebeno izivljavanje? Manje prati Olimpijski tim Srbije, ne mozes da zivisod novina i vesti danima, kao da Partizan nije vec overio tu LS i to dva puta, bili, videli, nista specijalno... cak sam blizi misljenju da ce bitj katastrofa rezultat, ne lozite se dzaba jebeno... karma je cudo.
1:1 tacan rez
Si se klaadio na 1:1?
Salcburg ovo dobija bez da se oznoje
Icepi gi!
Samo Napred Salcburg!
Zagreb ga sinoć izduvao, Beograd večeras dobija predstavnika u LŠ. A Vukajlija prigodnu defku na naslovu. Idemooooo
GAZI LIMENKE
https://m.youtube.com/watch?v=pkVnGwWTjfo&time_continue=35
SNS Bobmbi <3
Mrš u kurac ciganine kratki.
Elem, ko prenosi tekmu?
Арена ск ртс бирај
Zagreb ga sinoć izduvao, Beograd večeras dobija predstavnika u LŠ. A Vukajlija prigodnu defku na naslovu. Idemooooo
Ово сигурно Главнијева дефка.
dobija Srbija ucesnika LS u kurcu, ne moze se na silu nigde... gresni ste jbg, ej 72 novinara na racun Zvezde u Bec, pa jel nije to jebeno izivljavanje? Manje prati Olimpijski tim Srbije, ne mozes da zivisod novina i vesti danima, kao da Partizan nije vec overio tu LS i to dva puta, bili, videli, nista specijalno... cak sam blizi misljenju da ce bitj katastrofa rezultat, ne lozite se dzaba jebeno... karma je cudo.
Rts se ukljucuje u prenos 5 min pred pocetak. Nema studija, gostiju?
plane vam autobus jebeno na putu do Hrama, valjda vam je sve jasno
Dajte neki lajvstrim za nas iz njemacke
xaxaxaxa
Hahaha bombili naš <3
Daj info za 72 novinara
Bombas hindus hahaha veruje u karmu hare hare krišna krišna
Daj info za 72 novinara
Haha, čuj ovog daj info, ja sam info nubino