FK Crvena Zvezda

1. Kome li će u sredu da bude ljubav u zaleđu, da se tako hrvaCki izrazim?

2. Nemojte da potencirate rvatluk, nije red, zbog decembarskog

3. Majka mu je iz okoline Čačka, bar je polunaš ;-))))
    Najjače je što je on bio poznat po dugim loptama (doduše uglavnom preciznim pasovima), a svojim pulenima ne da d' igraju dugačkim loptama.

4. Klasično roditeljsko licemjerstvo.

5. a svojim pulenima ne da d' igraju dugačkim loptama.

Pa ovi naši ne mogu ni kratke paseve da realizuju, u tome je problem. :) Čovek je bio majstor i nije ni čudo što je bio poznat po dugim loptama.

6. @Blake Griffin
    Vidi, na onoj oranici u Borči ne bi se ni Inijesta i Ćavi nadodavali kratkih pasova...
    Daleko bilo da mislim da ovi današnji Zvezdini prvotimci mogu da prismrde Prosinecu!

7. Беоооградска, беооградска звона звоне :)

8. Lepa vest, opet sudi Mažić.

9. Иронија, пре бих рекао...

10. Još ovi naši rekli da im ne smeta Mažić, a do juče hteli da ga suspnduju.

11. Kukate na sudiju, a nije ni počela tekma. Pa ništa, da zovemo onog sa prošlog Derbija.
    Refresh: http://www.youtube.com/watch?v=KVYT6U79mmc
    Jel vam ovaj dobar?

Ne brinite za Mažića. Nama neće penal svirati sigurno. Nije od 1994. niko to uradio.

12. Decxko, koliko je nepostojecih penala svirano za vas prosle sezone? Da nije penala, ne biste ni osvojili. A sto se tice penala u derbijima za vas, ja se ne secam da je nekad trebao da bude penal od kad ja gledam fudbal. Ovaj sad penal sto si okacio je sviran jer je prvenstvo namesteno.

13. Decxko, koliko je nepostojecih penala svirano za vas prosle sezone?

Koliko?
    Pa više je za dve godine svirano "letećem Kaduu" nego celom Partizanu.
    Najsmešnije je kada Spartak iz Subotice da gol iz ofsajda, a nad nama naprave penal. Vi onda ne spominjete njihov gol iz ofsajda, a za naš tvrdite da nije penal. Ili se folirate il vam trebaju naočare.
    Samo kukate kako je namešteno, nikako da priznate činjenicu da ste slabiji. Kada je Pižon ono bio trener pre nego što ga je onaj Crnogorac našamarao, toliko su penala svirali za vas, da smo to nazvali zvezdanaesterac. Džaba ćete danas opet padati k'o pokošeni u šesnaest, ako se dovučete dotle.....opet ćemo vam dati gol, jer smo bolji.
    Penala je od 1994. trebalo da bude svirano najmanje deset.
    http://www.youtube.com/watch?v=XS_1josWp_4

14. Džoni ja mislio da smo završili kenjanje po tuđim temama.

15. Džoni ja mislio da smo završili kenjanje po tuđim temama.

Morao sam. Kod nas svaki dan neko odavde zaluta.

16. A i danas je specifičan dan lolololo

17. Dobro brate, al' ovako da kenjaš.... Al' aj kako vi oćete.

18. Dobro brate, al' ovako da kenjaš.... Al' aj kako vi oćete.

U pravu si.

19. Jaci tim imate, sto jes', jes' ali bez pomoci sudija nista ovi vas ne mogu da urade. Pogledaj i proslo finale kupa. Iliev je zasluzio crveni posle 10 minuta, jer je ubijao igrace. Ostatak tekme necu da komentarisem.

20. JEBAĆEMO GROBARE, JEBAĆEMO GROBAREEEEEEEEEEEE!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.