FK Crvena Zvezda

1. Боаћијев гол > Шредингерова мачка

zvezda ce bukvalno da se izdrzava od boacija.

Боаћи је као она глава шећера из Глишићеве приповетке. Капетан је препродао 70 пута, тако и Терза препродаје Боаћија.

2. Ма може ако оде у Саутхемптон биће добре лове ај штагод

3. ахаххахаахха шта су добили по литар вињау?
    Или пак мало кокса од Илиеваa a a a

4. аџааџаџааџ

5. хаха па кога боли курац више ово глодаре боли више него било шта, а стојке јел се одреко српске шошке знали неко то?

6. ocekivano se izvinjavao i rekao da je bilo u afektu.dodao je i dramski deo gde se nikada ne bih odrekao srbije.ocekivao sam da ode na gazimestan da se izvini srbiji.
    posle svakog derbija se oseca zadah memljive pateticne sirotinje.sa obe strane.

7. a i mrkela je bas nivo, proziva stojkovica prek novina ko starlete kad zarate.to sto je rekao stojkovic je nesto najiskrenije i najpametnije sto je receno pred kamerama u zadnjih 20 god i vise.stidi se sto je srbin znaci da je pametan.stojke je zrtva ovog nakaradnog sistema

8. Јаоооооооо па јадан Стојке ево учествујем у жалости, Стојке жртва јоооојјј шта сад? шта даље како спасити стојкетаY^^^

9. па овај снимак одавно стављен на тему јел џД

10. Немам појма искрено. Знам сам стављао слику само ономад. ;/

11. Неко је наденуо снимак сиг ал нема ни везе подсећање ипак ЏДДДД

12. Ovo na slikama su kralj Petar i Draža pretpostavljam?

13. Стаљин и данијел крег ја мсм

14. Zamisli komunisti hmmmm kako to majku mu

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.