јебига, ја сам приморан да мирујем до 10. априла, мада мислим да ћу да скратим за пешес дана, нећу да издржим да не одем на дерби, а чини ми се да и са радничким играју овде ту негде, почетком априла.
Што се тиче утакмице Вешовића подхитно одвести у Алексинац, да копа руднике, и то ако некако може да бије на леву страну, да користи само леву страну тела, јер сад моја чукунбаба да устане из гроба и да стане испред њега, знаће да ће овај деген кренути на десну страну. Ја не верујем да човек увек, али УВЕК користи само једну исту назови финту.
Shomy23
Што се тиче утакмице Вешовића подхитно одвести у Алексинац, да копа руднике, и то ако некако може да бије на леву страну, да користи само леву страну тела, јер сад моја чукунбаба да устане из гроба и да стане испред њега, знаће да ће овај деген кренути на десну страну. Ја не верујем да човек увек, али УВЕК користи само једну исту назови финту.
Не могу се Красић и Вешовић упоредити ни под разно. Красић је доктор али су човека задесиле неке трагедије у животу а једна од тих је и прелазак у мртви Јувентус и распалу италијанску лигу у којој се игра ретко ружан и спор фудбал. Од некадашњег Калча није остало ни К.
Teški marmun.
Prso ko lubenica.
http://www.youtube.com/watch?v=J5aOyx5sh20
Za mene ono obrnulo krug blama i pocepah se na kraju od smija.
Ово се давно некад пјевало, мислим да и гробари имају нешто слично
Индија Пакистан никад Звезда увек Партизан, нешто тако :Д
НАПРЕД ЗВЕЗДО ТЕБЕ ВОЛИМ ЈААААААААААА...
И НАПРЕД ЗВЕЗДО ТИ СИ НАЈБОЉАААААААА
ТЕБЕ ВОЛИМ ЈААА, ЈЕР СИ НАЈБОЉААААА
КОЈИ СМО ФОТЕЉАШИ :))
ЈЕР СИ МОМЕ СРЦУ НАЈДРАЖААААААА
КОЈИ СМО ФОТЕЉАШИ :))
јебига, ја сам приморан да мирујем до 10. априла, мада мислим да ћу да скратим за пешес дана, нећу да издржим да не одем на дерби, а чини ми се да и са радничким играју овде ту негде, почетком априла.
САМО ТИИИИ, У МОМЕ СРЦУ СИИИИИИИ...
Даће Бог да падне реми партизана у Кули, задња страна новина велики наслов
JEDAN JE KADU KAPITEN! KADUUU KAPITEEEEN, KADU KAPITEEEEEEEEN!
КАДУ КАПИТЕН, ЈЕДАН ЈЕ КАДУ КАПИТЕН, КАДУ КАПИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕН
ЈЕДАН ЈЕ КАДУ КАПИТЕН
А ХТЕЛИ ДА ГА ОЋЕРАЈУ ИЗ ЗВЕЗДЕ. БАНДО ЛОПОВСКА!
http://www.youtube.com/watch?v=1GXk88Qn2C0
JEBENA POBEDA OD KLIPA :D
Брате, ако пребациш на 45:37 сконтаћеш да је Мустафи лопта прошла кроз ноге и да пичи Јањичар :Д
Prvi komentar. :D
Braaaaaaaavoooooooooo Zvezdooooo, braaavooooo Zvezdo!
ПРАВИЈО ГА КРАСИЋ, ЛЛОЛООЛ
Jebiriši Borčevske supstance.
Не могу се Красић и Вешовић упоредити ни под разно. Красић је доктор али су човека задесиле неке трагедије у животу а једна од тих је и прелазак у мртви Јувентус и распалу италијанску лигу у којој се игра ретко ружан и спор фудбал. Од некадашњег Калча није остало ни К.