FK Crvena Zvezda

1. eh živote. sa degenekom sam se družio nakon izbeglištva, maltene odrasli zajedno, matorci nam pre rata bili prijatelji. on danas čuva nejmara, ja čekam remea da se javi da odemo na pivo... :(

reme se ne javlja, mada i ovog nejmar poprilično jebe

2. Vise se I ne raduju

3. Ovako sam i ja bio superioran dok sam igrao fucu.

4. мрш тамо дуплаћу ео га евесилио алилуја

5. Jebi sad, gotovi su

6. Cek cek. Jel ovo nesto nagovestava?

7. Опааа ео ебисилио геније шта аад

8. јој нејчмаре аџаџа

9. Deset Ebesilija ne mogu da povade ovo.

10. Zapata prijatelju zatrovan si mrznjom ne valja ti to
    Svi vi avangardisti sa tim Bozo Koprivica stavom niste za dalje od Donjeg Vranja
    pozz

11. Meni ovo skroz ok. Mogli da daju 12 komada glat, 32-33 šuta na gol, od toga 17-18 u okvir, borjan 11 odbrana, dali smo gol, skroz očekivan rezultat jbg.

12. Zapata se pokazao kao krajnje mali čovek. Nije ni čudo što mu Frenki nije dao pedeset evra kad je ovako govno.

13. "U ovome je bitno da je Zvezda postigla gol..." jebote ovo ko na košarkaškoj utakmici da pri rezultatu 106:41 da kažeš "I bitno je da je tim prešao preko 40 datih poena"

14. da ima revanša dovoljno bi bilo da zvezda pobedi sa 5:0

15. Gol u gostima vredi duplo. Ja zadovoljan

16. moglo je vise ali i ovo je pristojno, jebi zvezdu uvek i svuda

17. Postujem te kao autora kunem se, procitao sam te celog i pozitivno ocenio jos davno

I nemoj me pogresno shvatiti, ne mislim na Donje Vranje kao seljacki kraj, nego kao karantin
    Da budete odseceni od sveta jer jedino cime doprinosite istom jeste negativna energija i mrznja. Nista licno, ima takvih brdo, prvi je brat od ujaka koji skida majice klincima po skoli saban

Zbog takvih bih voleo da je Vucic dozivotni predsednik
    A vi pokusajte da iskulirate, doci ce neki novi Tadic, strpite se malkice

Bravo Zvezdo!

18. Грми песма скачу сви, полудели цигани!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.