FK Crvena Zvezda

1. istina je garant, cao zvezda nema vise

2. E SVAKA VAM ČAST UĐETE U LŠ POSLE 25 DINA I ODMA ZAVRŠITE NA NASLOVNIM STRANAMA SVIH SVETSKIH MEDIJA HAHAHAHAHAHHAHAHA

3. Šta kažu ovi ne znam Engleski

4. Kvota 1,01 da zvezdaši optužuju Ćurkovića i Vučelića za ovo kroz najdalje 2-3 sata... samo u Interpolu nema srpskog telegrafa i blica dragi prijatelji, samo istina...

5. Рекла-казала. Не наводе о коме се ради. Сад можеш увек да извалиш ко је, кад и где извршио уплату поготово, ако се ради о огромним цифрама.

Квота 1,01 је на Вучелу и ђембелог Вулетића пошто су се они посебно обрадовали Звездином поразу.

6. џааџааџ какви су ово проливи од изјава па ови Гробари су победа.

7. Google.com, na upit Red Star

https://i.imgur.com/Z9Sk275.jpg

Bukvalno udarna vest u svim medijima sveta, malo previše da bi bilo rekla kazala i bez osnova...

8. Cekaj, kako je moguce jednostrano namestiti mec? :S Ako se namesta, znaci namestaju obe ekipe jbte. Ne mozes ti da namestis da l' ce PSG da ti da 12 ili 6 komada jbte...Nije realno...

9. Udarna vest moj kurac.

Evo ti gardijan.

https://www.theguardian.com/us

10. Ej, neko bitan iz Zvezde ode u kladžu i kao za pultom kaže curi, aj uplati zvezda gubi sa 5 golova razlike za 5. Pet hiljada dinara? Jok, za PET MILIONA EURA. Ja sam bitan lik u FK Zvezda, sigurno nikome neće biti sumnjivo.

11. steta, mogo je terza da od ovoga vrati dug, kupi partizan i preimenuje ga u FK Zvezdan Terzic

12. al provalili nas dusmani

13. Ne ide to baš tako prijatelju, postoje kladionice po Aziji gde limita nema... I nije on hteo da uplati u Francuskoj, već je završavao sa nekim iz PSŽ nameštaljku, a kako prenose raspitivao se gde bi moglo da se uploati i tvrdio da ima pare...

14. Vidi ih ovi bukvalisti, pa nisam mislio bukvalno da pronadjete vest. Nego sam aludirao na to da nije udarna vest u svim medijima.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.