FK Crvena Zvezda

1. istina je garant, cao zvezda nema vise

2. E SVAKA VAM ČAST UĐETE U LŠ POSLE 25 DINA I ODMA ZAVRŠITE NA NASLOVNIM STRANAMA SVIH SVETSKIH MEDIJA HAHAHAHAHAHHAHAHA

3. Šta kažu ovi ne znam Engleski

4. Kvota 1,01 da zvezdaši optužuju Ćurkovića i Vučelića za ovo kroz najdalje 2-3 sata... samo u Interpolu nema srpskog telegrafa i blica dragi prijatelji, samo istina...

5. Рекла-казала. Не наводе о коме се ради. Сад можеш увек да извалиш ко је, кад и где извршио уплату поготово, ако се ради о огромним цифрама.

Квота 1,01 је на Вучелу и ђембелог Вулетића пошто су се они посебно обрадовали Звездином поразу.

6. џааџааџ какви су ово проливи од изјава па ови Гробари су победа.

7. Google.com, na upit Red Star

https://i.imgur.com/Z9Sk275.jpg

Bukvalno udarna vest u svim medijima sveta, malo previše da bi bilo rekla kazala i bez osnova...

8. Cekaj, kako je moguce jednostrano namestiti mec? :S Ako se namesta, znaci namestaju obe ekipe jbte. Ne mozes ti da namestis da l' ce PSG da ti da 12 ili 6 komada jbte...Nije realno...

9. Udarna vest moj kurac.

Evo ti gardijan.

https://www.theguardian.com/us

10. Ej, neko bitan iz Zvezde ode u kladžu i kao za pultom kaže curi, aj uplati zvezda gubi sa 5 golova razlike za 5. Pet hiljada dinara? Jok, za PET MILIONA EURA. Ja sam bitan lik u FK Zvezda, sigurno nikome neće biti sumnjivo.

11. steta, mogo je terza da od ovoga vrati dug, kupi partizan i preimenuje ga u FK Zvezdan Terzic

12. al provalili nas dusmani

13. Ne ide to baš tako prijatelju, postoje kladionice po Aziji gde limita nema... I nije on hteo da uplati u Francuskoj, već je završavao sa nekim iz PSŽ nameštaljku, a kako prenose raspitivao se gde bi moglo da se uploati i tvrdio da ima pare...

14. Vidi ih ovi bukvalisti, pa nisam mislio bukvalno da pronadjete vest. Nego sam aludirao na to da nije udarna vest u svim medijima.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.