FK Crvena Zvezda

1. Па у томе је управо у проблем што су он и остали играчи њему слични "довољно добри за нашу лигу". Значи ли то да Звезда нема никакве друге амбиције осим да се такмичи у нашој лиги? Ако је тако, дај лепо да на крају завршимо као рецимо пети на табели и да се не мучимо и не брукамо по разним европским квалификацијама!

Европска Звезда са само просечним тј "довољно добрим играчима за нашу лигу" - то није оно што смо тражили.

Тај исти Дарко Панчев је из Звезде отишао у један Интер а тај исти Вешовић неће моћи да оде ни у Румунску другу лигу јер је оперисан од фудбала.

Те "радилице" и "тркачи" су имали огроман допринос како у одбрани тако и у нападу. Бинић је био најбољи асистен у Европи а и надавао се голова.
    Дотични Вешовић сигурно нема никакав допринос у одбрани а 3 гола која је за сад постигао га по мени не квалификују чак ни као просечног за наше услове. Живи били па видели како ће ме демантовати.

Једини играч из Звезде који тренитно има квалитет да сутра оде у рецимо Немачку лигу је Евандро, што ће се убрзо показати као тачно. Остали су, подвлачим, тренутно, далеко испод европског просека. Докле год буде тако Звезда ће Металцу и Борчи давати по 4 комада а од рецимо Рена примати по 4,5 као добар дан.

2. Ми из дана у дан схватамо каква смо нека екипа и клуб били, а још горе је што видимо какви смо сад у одхосу на то златно доба али и на целу историју у ХХ веку

3. @SiM

Па у томе је управо у проблем што су он и остали играчи њему слични "довољно добри за нашу лигу". Значи ли то да Звезда нема никакве друге амбиције осим да се такмичи у нашој лиги? Ако је тако, дај лепо да на крају завршимо као рецимо пети на табели и да се не мучимо и не брукамо по разним европским квалификацијама!

Zar nije takva situacija duže od deceniju? I ti tek na primeru Vešovića to uviđaš?
    Pa mi nismo bili konkurentni u Evropi ni sa Boškom Jankovićem, Žigićem i Pantelom, a ne sa ovim "ljubiteljima fudbala"!
    To sam ja odavno rekao: Ne interesuju me dve uzastopne duple krune za vreme Piksijevog mandata, kada nas u Evropi nakanta ko stigne (doduše bilo je tu i jakih protivnika Milan, Bajern, PSV ali i nekih čija imena sam već i zaboravio, a koji su nas izbacivali).
    Srećom, pamtim i bolje dane, Bari i Tokio za početak.

4. Problem je ovde samo što velika većina misli da se može klub promeniti preko noći.

5. Neko, da li isti ili različiti ljudi sistematski urušava može se reći celo SD Crvena Zvezda, a prvenstveno FK i KK, da bi uradili ono što je Čović u basketu već uradio (ćapili za male pare klub sa tradicijom, gomilom navijača i pre svega iako ne volim tu reč - brend). U fudbalu stvar dobija na težini jer su u igri i neke nekretnine (stadion je još pod znakom pitanja da li je vlasništvo kluba, ali naći će oni i tu neku rupu u zakonu).
    Nama kao navijačima bi trebalo da bude svejedno ko će to da zgrabi, ako bude doneo i rezultate. Čović ih za sada nije doneo. Strpljenja imamo, ali sve manje.
    Nikako da spomenem najsvetliju tačku u poslednjih par dana - izjavu Luke Milunovića da je Zvezda njegov kraljevski klub! Nadam se da neće imati sudbinu jednog Dejana Stankovića koji je odradio 1 četvorogodišnji ugovor i planirao da odradi još jedan, a "oni" ga prodali Laciu kao dvadesetogodišnjaka.
    Samo ako održe ove momke na okupu 3-4 godine imamo neke šanse da postanemo koliko-toliko konkurentni u Evropi. Plašim se da se to ne poklapa sa željama menadžera i uprave kluba.

6. Preko noći se ne može ni prefarbati!
    Zadnja nada nam je bila protiv Dinama iz Kijeva.
    Sad bi bilo dobro da prođemo u Ligu Evrope i da časno gubimo.

7. Ma, nijedan klub iz naseg SD nece vise nikad stati na noge. Gotovo. Jednog dana ce umesto Marakane stajati neki trzni centar ili tako neko sranje.

8. Zadnja nada nam je bila protiv Dinama iz Kijeva.

To je stvarno bilo za dlaku!
    Pitanje kako bismo tada prošli u grupnoj fazi, mada verujem da bismo u tri tekme na Marakani uzeli malo više od tri boda (od nula, da i ne govorimo).

9. Pa naravno da bi uzeli, al ne dade se sirotinji sitno samljeti.

10. Задња нада нам је по мени био тај уклети Стразбур и то је оно што никад нећу прежалити јер је после пога буквално све кренуло низбрдо а да смо тад победили што је било реално и извесно тврдим да бисмо сада могли да будемо на Апоеловом месту

11. Ispravka netačnog navoda:

Nije ukleti Strazbur, nego glupi Nenad Kovačević!

12. Još je Piksi (ali onaj pravi i jedini) sve ugovorio. Otputovao par dana ranije, ljudi izveli drugi tim, i najniži igrač (ma najniži čovek) na planeti nam da dva gola glavom!!!
    Pižon "stručni konsultant" u studiju RTS-a izjavljuje: Ovo ne može da se brani.
    Ajde!?
    Kako mi (Srbija) onda ne postdosmo svetski i evropski prvaci sa Žigarom u timu i Pižonom na klupi.

13. Kako mi (Srbija) onda ne postdosmo svetski i evropski prvaci sa Žigarom u timu i Pižonom na klupi.

HAHAHAHAHHAHHHAHAHAH

14. Zar nije takva situacija duže od deceniju? I ti tek na primeru Vešovića to uviđaš?

Најн, нисам то ни рекао само због Вешовића али он је тако добар пример да вреди за двојицу.

Pa mi nismo bili konkurentni u Evropi ni sa Boškom Jankovićem, Žigićem i Pantelom, a ne sa ovim "ljubiteljima fudbala"!

Чек, чек, па макар смо играли куп УЕФА и ако ништа бар добили Рому 3:1 на Маракани?
    Да ли мислиш да би Звезда (без ових пар нових играча што их доведоше на полу-сезони) могла сада да добије рецимо Аталанту? Ја лично не верујем. И погледај где су отишли ти играчи, ја смем да се кладим у 100е да Вешовић неће даље од Бугарске или Грчке 2. Мислим, нисам се окомио на дечка али стварно ми је мука од тих просечних играча и за наше услове, оћемо више, боље, јаче..5 година постимо, што је много-много је.

To sam ja odavno rekao: Ne interesuju me dve uzastopne duple krune za vreme Piksijevog mandata, kada nas u Evropi nakanta ko stigne (doduše bilo je tu i jakih protivnika Milan, Bajern, PSV ali i nekih čija imena sam već i zaboravio, a koji su nas izbacivali).
    Srećom, pamtim i bolje dane, Bari i Tokio za početak.

Дај да освојимо прво и ту дуплу круну па ћемо даље причати, као што рекох, нема нас нигде 4 године а изгледа неће нас бити ни пете.

Шта ћемо ми што смо били балавци у време Токија и Барија, 'оћемо репризу :)

15. Hahahahha, video sam to juče. Jebote... Hahahahaha...

16. http://casopis.izaberipartizan.com/v2/img/slike/1302431386.jpg
    То су те чувене кореографије подгрупе 40+

17. Zvanično otvoren klub navijača Crvene Zvezde u Subotici.

18. http://www.acmilan-serbia.com/2012/03/pogodite-ko-je-radio-milanovu.html

Да није тужно било би смешно.

HAHAHAHAHHAHAA..
    Zato su oni igrali ko pičkice sinoć protiv Barse.

19. Ne znam što sam se tripov'o da je to bio 123. derbi, bio je 121. sad sam video na netu, no nebitno. Naša koreografija je bila Zvezdin grb preko celog severa a njihova P.F.C.! :D Jebem ti život. :)
    http://www.mojaprvautakmica.rs/public_files/images_media/memory_images/53_1_memory.jpg

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.