Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
sta pozdrav, prskaj po sirotinji hahahahahh
APARTHEJD
Pozdrav za Vuzija i Zvezdaše dobre volje.
Takođe i za ove Bombas tipove iz grupe navijača CZV iznad
:(
nije bitno dal si zvjezdas il partizanovac, bitno je kakav si covjek
Sjajna analiza NIKAD SLABIJA GRUPA
Ko ona prosle godine u ligi uefa xd
zajebavajte me da sam bombaš do sutra, al ovo je izjavio čovek koji živi od fudbala
па да опуштено сви би добили овај ливерпул на свом терену, шта људи извели 3 поставу са тренинга омладинаца као Арсенал прошле сезоне у Лондону.
- vicešampion Evrope prošle sezone
- pri vrhu Premijer lige ove sezone
- jedini poraz u sezoni pre Zvezde protiv Napolija 1:0
- petostruki šampion Evrope
какав вирус
Lepo je biti zvezdaš ovoga jutra.
Амин. ☦
Zvezdaši, čestitam! Divno je kad jedan srpski klub postigne takav uspeh.
Честитке Циганима!
https://i.postimg.cc/KjH09GTZ/45624433-549601625467271-48801218008449024-n.jpg
црко бих да сам ово пропустио да гледам уживо, убедљиво најјача утакмица на којој сам био, какав курац динамо тбилиси бајерн и дербији
има ли где да се нађе снимак утакмице, јутјуб редит торенти неки шта год, а да неко не предложи да враћам арену уназад и сл.
AAAAAAAAAAA
Juče zakasnio za prvo poluvreme jebeno, drugo gledao sa par Nemaca, potpuno sam promukao (opet), gledali me svi kao ludaka, ma jebi glupi Liverpul mrtvi, bukvalno mi se izvrne želudac kad čujem ono njihovo you never walk alone...šta ste, invalidi, šta?
U čast pobede, slika Sv.Pavkova Velikoobrve krasiće moj profil 7 dana!
Pavkov legenda! Idemo Cigani!
Срећан Павковдан свима који славе данас. Да прославе у здрављу и весељу!
da
дајте снимак
дајте деје снимак