FK Crvena Zvezda

1. браво циганмало, стварно је било лепо. честитам вам.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=166&v=HozjY8ioDdU

2. Саддд на гоооооооооооооооооооооол звездааааааааааааааааааааааа

3. E ovo na RTS-u je idealno, sad sam vratio da pustim, hvala sanitarni.

I tebi lečki, ali je ovo manji cim sad :)

4. Ma samo da si ti nama bio na tekmi. Xd

5. Aj idi guraj alpsku salamu u bulju. Xd

6. Još ću se i postideti što nisam gledao u igraonici, vau kakva prozivka, mrš bre u pičku materinu

7. Čekaj, ti si bio na tekmi jbt. Xd

8. јбт цоа ипак си вратио уназад :Д

9. хахаха какав си ти дегенерик тилмо. то си и мени јуче бацо за серију, шта ти је дечко што си из плекса толко ЧЧД

10. Jesam baco, al provalio si tek kasnije. Xd

11. Al viš ti si ok lik, ovaj rumeni se nervira jbg. To daje draž ovome.

12. ciganji, sta nam treba sad u zadnja dva kola za prolaz medju 16, a sta za ligu evrope

ajmo lozenjeee

13. Dve pobede i idemo dalje u LŠ. Xd

14. dati premiju od pobjede placenom ubici da ubije ekipe bar dva tima da garantovano budu drugi

15. najvise bih voleo da psz ispusti za prva dva mesta.izivljavaju se nad onim senegalcima po francuskoj,a van francuske lige su teski kurac.kada bi im se zvezda usrala u zivot nekim x.da se svi nakaleme na gol i da ga brane do smrti.jebes prolaz sjebo si najpederskiju ekipu ikada.

16. sanitarni to bih i ja volio

17. Sanitarni čvor
    najvise bih voleo da psz ispusti za prva dva mesta.izivljavaju se nad onim senegalcima po francuskoj,a van francuske lige su teski kurac.kada bi im se zvezda usrala u zivot nekim x.da se svi nakaleme na gol i da ga brane do smrti.jebes prolaz sjebo si najpederskiju ekipu ikada.

18. Evo moje kombinacije. Liverpul ce sad da se usere u gace ko sto se Englezi uvek useru, mi cemo tradizione di famiglia da bracki podelimo bodove sa brackim Napolitancima, PSZ Liverpul ce da nam se otvori i onda u 96. minutu na prepunoj Marakani, u magli, Pavkov makazicama salje PSZ u predarapsko doba.

Napoli Zvezda 1:1
    PSZ Liverpul 2:2

Zvezda PSZ 1:0
    Liverpul Napoli 1:2

Konacna tabela:

Napoli 10
    Zvezda 8
    Liverpul 7
    PSZ 6

U osmini finala izbacujemo Inter, u cetvrtfinalu Barsu, u polufinalu Real. Finale Partizan Juventus. U maju rezultati inkvizicije evropske kuce fudbala utvrdili da je zaista bilo sumnjivih uplata pred tekmu PSZ Zvezda, od strane osobe ciji su inicijali Z.T.; posto je rec o finalu, da ne bi propale pare, UEFA delegira Partizan da, kao vicesampion Srbije, igra finale; delije se bune, Vucic izlazi pred narod da resi situaciju - dozvoljava Partizanu da igra finale, ali zato pet titula zaredom ide Zvezdi; grobari se bune, bombas ubija Vucica. U Srbiji izbija gradjanski rat i resetujemo se na fabricka podesavanja. Za 50 godina smo nova Norveska.

19. U medjuvremenu ne bi bilo lose da meridian da kvotu na ovo sto sam reko. Dao bi sto kinti, jebo sto kinti

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.