Prijava

ovo sta kaze Boxor. Mada coveka definise nacin razmisljanja, delovanja. Ako uzmemo da je zvezdina otimacina poslednjih godina kriminal na steroidima u poredjenju sta je Partizan radio prethodno moze se imati odredjena doza razumevanja jer je osveta zbog trpljenja nepravde uvek jaca od inicijalnog sranja. Ali kako je odgovor svakog musavca na pitanje zasto su bukvalno doveli svaku sportsku pricu u ovoj zemlji na nivo da nam se ceo svet krsti
taj - pa eto vi ste to radili, onda ne vidim ja tu opciju bilo kakve dobrote kad se ugase svetla. Cuj, ja sam ubio coveka, ali i ti si i to me abolira krivice. Pa jebem ti filozofiju.

ok, jeste to, al ne zajebavam te zbog zvezde, nego iz dosade. jeste malo musavo sa moje strane...

eh, ja nisam razumeo da me zajebavas. Odoh oprati spermu sa face pa da spavam, kod mene evo proslo 1.

E da samo voli Patlidžan a mrzi Žlezdu ni po jada. Nego to povezuje i s vlašću, zvezda mu je uzrok svih jada u zemlji, i eto čak i ko je kakav čovek na osnovu za koga navija može da zaključi.
Fascinantna pojava.

MisterNO, bilo kakav razgovor sa tobom je ravan iznalazenju nacina da motivises fudbalere Reala kako bi bili koncentrisani na utakmicu sa FK Krnjesevci.

al ne zajebavam te zbog zvezde

Celt on fire

ovo sta kaze Boxor. Mada coveka definise nacin razmisljanja, delovanja. Ako uzmemo da je zvezdina otimacina poslednjih godina kriminal na steroidima u poredjenju sta je Partizan radio prethodno moze se imati odredjena doza razumevanja jer je osveta zbog trpljenja nepravde uvek jaca od inicijalnog sranja. Ali kako je odgovor svakog musavca na pitanje zasto su bukvalno doveli svaku sportsku pricu u ovoj zemlji na nivo da nam se ceo svet krsti
taj - pa eto vi ste to radili, onda ne vidim ja tu opciju bilo kakve dobrote kad se ugase svetla. Cuj, ja sam ubio coveka, ali i ti si i to me abolira krivice. Pa jebem ti filozofiju.

ali cinjenicno je da od kad je sns na vlasti realno klubovima odavno nije bolje islo u evropi (i partizan...), a drzava sve vise i vise propada...

znas sta me plasi - nesto mi se cini da, da je vucic grobar da bi ga podrzavao. ustvari ti svim ovim postovima politicarima koji su govna nalazis da najvise smrde zato sto navijaju za zvezdu.

ako razmisljas: "pa oni navijaju za zvezdu zato sto su govna a ne obrnuto, to je taj sistem vrednosti" razradi malo to.

grešiš, zvezdi nije bolje išlo... Partizan je igrao LŠ, igrao EL u košarci, imao jak VK...

ne naravno, pa ko normalan može da podržava ovaj sistem... samo osoba bez karaktera kojoj je minimalna lična korist na prvom mestu, kao i ona koja zatvara oči na ogromna sranja i devastiranje države zarad namirenja najnižih strasti... nije svaki cigan naprednjak, ali je skoro svaki naprednjak cigan. To valjda nešto govori.

pa kako te nije sramota ovoliko da lazes

a sto tako timovi vezani za vlast? dominacija timova mislim. meni to jedino ima smisla ako se sve to nekako i pokrece iz tih navijackih grupa.

jebem li ga, ovo vezivanje sns zvezda, ds partizan mi cudno. ako jeste treba podrzavati nekog kog obe grupe navijaca mrze

ko to vezuje ds za Partizan? zvezda jeste sportsko krilo sns, svako ko tvrdi drugačije jeste neobavešten ili zlonameran

ali jeste, mnogo su ti stavovi navijacki, nema tu kritickog razmisljanja, cim gledas na svet apsolutno. samo kao nesto sto je ili crno ili belo

https://www.youtube.com/watch?v=ObpcGNCU944

vidiš, čim nema argumenta odmah analiza ličnosti, ubijmo glasnika. Ako se uzme da ti je IQ za nijansu veći od broja cipela što te malo odvaja napred od crveno belih saboraca, možeš misliti kakvo je generalno stanje musavog populisa.

Celt i Pezos dolaze iz dosade i fina diskusija ispadne nekada iako su nemači pojma sporta npr što je ok
A ja da proširim onu rečenicu s prošle strane
Sad sam ja kao jebeni glas razuma kakav nelol al mi smo kao neki zreli ljudi i od kako je nestao Rasni i njemu slični nema smisla raspravljati o ovim temama
Ranjje su se oni napušavali klinački mi bili u onom krugu školske tuče sa vikanjem uuu šta ti reko i to je bilo zanimljivo
Svima je kristalno jasno šta je sa klubomiva, državom i svim tim sranjiam tako da su reči suvišne i besmisleno je
Samo ko je kakav čovek

Boxore zapalili auto Goce Božinovske jbt

ok argumenti...

veza zvezda - vucic i oko njega: u pravu si.
veza partizan - bivsi ds: nisi u pravu

nije bas tako crno belo, obicno ne funkcionise sve tako, al ajd, neka bude.

moje misljenje je da ce skoro sigurno sledeci vucic da pokusa sa partizanskim populusom za glasove i podrsku motkama. osim ako zvedini navijaci ne okrenu ledja snsu i podrze kog god naidje, onda ce opet zvezda da jase, jer ima veci broj navijaca, tako da jebi ga tuzna prica za tebe.

realno, najbolje bi bilo da se nekako ukinu oba dva kluba, al to nikome ne odgovara

sad stvarno idem, šta želim reći čmarakana je jedini stadion u Srbiji na kojem se nije čula reč protiv psihopate. Zato još jednom, svaki kriminal, svaki Jutka, šverc oružja, svaki djv i mitrović, svaki kriminal i devastiranje institucija države, ubijanje u pojam vaših prijatelja i rođaka, sve ono čega se gadimo i protiv čega ste se borili - deo ste toga svaki put kad na zvezdu pogledate sa bilo kakvim osećanjem osim gađenja i prezira.

nemači pojma sporta

jeste vala, sad se razmisljam, i vise ne mogu da navijam za nesto... pogotovo ne za neke luzere iz jelen super lige.
a ako navijas iskreno uvek ce da bude gubljenja i onda ces da se nerviras i budes ogorcen na sve oko sebe, ili kao "dobro, i ovo je dobro" a u sebi se jedes sto partizan/zvezda/sjokovic ne igraju finale LS nego ih penali totenhem. koji kurac ti treba u zivotu ulaganje emocija u stvari koje ne mozes da kontrolises ne znam.

ako neko kaze kao "njanja, ja mogu tako navijam pa ovo ono, boli me kurac" neka jede govna, navijas ko sto ja navijam, za pobednike, samo nisi iskren prema sebi.

Zato još jednom, svaki kriminal, svaki Jutka, šverc oružja, svaki djv i mitrović, svaki kriminal i devastiranje institucija države, ubijanje u pojam vaših prijatelja i rođaka, sve ono čega se gadimo i protiv čega ste se borili - deo ste toga svaki put kad na zvezdu pogledate sa bilo kakvim osećanjem osim gađenja i prezira.

isto to vazi i za partizan u principu...

jedino za sta mogu da navijam je za neke anderdogove koji se probijaju sad, ono na foru david protiv golijata, mada i to je osudjeno na propast.

Ja najbolje obožavam fudbal i igrao sam i svasta nesto al mislim da za 3 godine sve da se skupi poluvreme nisam odgledao nase lige. Derbi gledam da bi mogao da se prcam sa ovim mojim ludacima jer tradicija. Gledam moje selo, Mladenovac kad stignem i živim ko u cara
Dosta lepse se osecam sto ne znam da uključujući Marina ne znam da nabrojim 9 igrača prve lige. Bukvalno ne znam
Da sam preko ko ti Celte mislim da ne bih znao ni da pogase klubove ovde