Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jebi cigane siptarijoo
Tolke milijune dali ne mogu da jebu random serif iz moldavije ekipu. Jedino onaj sanogo sto zna fudbala. Radi sto je njegov posao, jebiga njegovo je defanziva, nije njegovo da dribla. Onaj tomane padavicar, veze nema.
Burazer sto gledam na yt preko njegovog kanala na poluvremenu pustio oj kosovo kosovo. Ako ovo ne bustuje agiliti trijanglu tomane kanga katai nista nece.
Plasim se da ono "ne moze jedna strana da dobije sve a druga da izgubi sve, nego moramo svi da izgubimo da bismo ponesto dobili" ne znaci da je ovo veceras sve sto ce zvezdasrbija dobiti
Žalosti moja
Zakleo sam se kumu pre 15 minuta da bih se izjasnio kao nezvezdaš ako Zvezda ne dobije ovo
Kurac me boli i da ispadnu i da sta ja znam samo ne sme da se izgubi u sred Albanije
Baš ne sme. I za Partizan bih navijao večeras da igra dole
Svakako nam je fudbal tuga i mi i crnobeli navijamo već dugi niz godina unazad za grb i neka prošla vremena jer kunem vam se da ovu Zvezdu ovakvu 2:0 dobijam sa ljudima tj veteranima sa termina što igram koji su nekad lepo igrali fudbala samo imaju 35+ godina
Ovo je za šamar npr i da se pošalje u Teleoptik da se kali jedno 3 godine
Ove ćete nekako i dobiti ali mislim daa nema sile da ove godine udjete u grupu lš
Pa ni ne bi smeli da prodjemo
Pa kako da udjemo u ls kad igramo sa igracem manje
Kao nema navijaca a oni su nam dvanaesti igrac, kapiras xe xe
Haha eh da se malo i nasmijemo što se kaže
a nema ni sudije, znači sa 9
kurac nema šanse da prođu grupu, nema igrača ispod milion evra... nego se usrali ko grlice od šiptara itd
Koji igrači Stanković preuzima klub prva konferencija on kaže dolazim u Zvezdu gde igra Petrovic haha Petrović pretežak debilko kome je menadžer gle čuda Vučićev sin
Od Marina Zvezda nema igrača
A ovi mucenici ne bi dali gol protiv backe da igraju a ne protiv zvezde.
to i dalje ne menja činjenicu da puca 20 milki na plate po sopstvenom priznanju
Pa Bačkoj ne bi al protiv nas su imali stativu
Ja sam cuo da vucicev sin radi u nekoj fabrici fizikalise, on radi to
Ja sam čuo da su bate u Italiji pravile proslavu zarađene prve Milijarde pre mesec dana možda malo jače
Normalno ne od tipa Džankija i Žajka nego baš nekih preozbiljnih glava