FK Crvena Zvezda

1. Ма какав год да је Просинечки, једино он држи садашњу управу ту где јесте, наравно, и они су скапирали то, па му не смеју ништа.
    Што се мене тиче, треба да врате Салета Јанковића, са њим смо играли не најлепши, али свакако најбољи, најквалитетнији фудбал у последњих 5 сезона. Човек је у јануару дошао на -9 чини ми се, а разлика пред последње коло је била свега 2 бода.

2. Hhahahahaha, istripovo sam se da sam procitao Bosko Jankovic. :)

3. Ма какав, бре, Бошко. Ја јесам луд и много нереалан кад је Звезда у питању, али толико далеко још нисам стигао. :Д

4. Јеботе, Олимпија нас бије 2:0. Стварно смо отишли у курац.

5. A sudjenje je na svetskom nivou :)
    Nama odbrana u kurcu.. Napad i ume nesto..

6. Не знам за суђење, видео сам само како је Вешовић покупио оног мученог Кекеца. Ко Гатузо јеботе. :Д

7. Ово је срамота!

8. Nisi vido kako golman pokupio Kasalicu, decko poleteo. I kao na loptu.
    JES KURAC NA LOPTU!

A i iskreno, Olimpija je vec imala pripremne i sve, njima uskoro pocinju neke ozbiljnije tekme. Vise su uigrani.

9. A i iskreno, Olimpija je vec imala pripremne i sve, njima uskoro pocinju neke ozbiljnije tekme. Vise su uigrani.

То јесте, ови наши су тек почели.

10. мајку им јебем, баш су морали да приме 3 комада од усране олимпије, и уз то ме оборе на кладионици где сам играо 0-2 гола. и то у осамдездеветом. јеботе. а танки смо, танки... курац од екипе. додуше, гледао сам само прво полувреме, док се нисам сморио, и онде колико видех најбоље делује средина.

11. Kurac od ekipe, od koje ce otici glavni igraci. I sledece godine se borimo sa Vojvodinom za drugo mesto. A Prosinecki ce i dalje da sere o Ligi sampiona.

12. Пре ове текме смо ове шабане тукли 6:0 задњи пут и то у гостима '91 а сад изгубисмо глат са три комада.

13. Jes, ali devedes prve. Tad smo tukli sve redom i bili sampioni Evrope. Ne mos da ocekujes da bude slican rezultat.

14. Ja samo da napisem da Filip Kasalica ne zasluzuje da igra za Ovcu, a ne BSK Borcu, Javor, ili nekog superligasa....kenjam im se u usta, i prelaznim rokom, gde titulu zeli,Babalj Eli...sjajno...

15. Како да купе играче кад краду и те ситне паре које примамо?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.