FK Crvena Zvezda

1. Mister :throw water bottle:

2. 2:0 najopasniji rezultat

3. Mi kad gubimo, gubimo jbg. Vi sve nesto nesrećno #bordo

4. ide i ovde petica vidim

5. између 3 јебена играча хехе

6. Kurčina od ekipe jebala Dortmunda da
    Nerealno je da je Zvezda sve vreme egal kad kad i bolja al prekidi nam se usraše u zivot i penal i 2 ponistena

7. курчина тешка од екипе да си пратио дортмунд од почетка сезоне знао би да им је тренер дебилко и да губе од свакога

8. Citam komentare vele "namestaju zvezdu zbog gasproma" ahha kakvih sve debila ima

A tacno i treba da ispadnemo posle sveg onog jedenja govana od strane velikog maga terze koji proziva jednog piksija zgadi ti majmuncina i fudbal i sve

9. Pa kako su onda drugi u bundesligi njemac je to molim vas prijatelji

10. Citam komentare vele "namestaju zvezdu zbog gasproma" ahha kakvih sve debila ima

Drugi poništen gol bio hella sus, one povučene linije probudile su u meni fudbalskog trajforsa. Četrdesetogodišnji Megregor brani kao mladić, ono uopšte nije bio slabo izveden penal jaka ruka bila je potrebna da se zaustavi. A i to je bilo malo sumnjivo, baš da ni ne zaustavi igru da proveri, delovalo je kao da je izašo s linije malo pre vremena.
    U suštini ispadate zbog gazproma jbg

11. Па да Борусији је највећи успех од одласка клопа 2 место у њемачкој а њемац тренер хваљен од стране запда их тренира без икаквог учинка и ваде га халанд ројс и још неки
    дебилко је испао од звезде ономад у салзбургу
    још је мртав ладан довео оног хрвата из салзбурга погранчића у БВБ хахааххахах

12. Zvezda jebe kako
    Igra al ja lo vo

13. e ovo je za mene parada ponistenih golova

14. Jebemo Rendžere zadnjih 20 min
    DOCICETE ZA BG VI

15. Kako ne trošiti živce na sport i rizikovati rani šlog a pritom voliš sport ko lud, moja metoda.

Izabereš jedan godišnje događaj koji ti znači, i za koji će ti biti stalo, i za koji se ložiš i jebem li ga, danima i pre i posle njega si pod utiskom

Meni je to ove godine katar jbg, i prolazak grupe, ako ne prodjemo grupu uzimam bolovanje, ako prodjemo lomim sve po stanu jbmlg.

Prošle godine je to bio meč s Portugalom (znalo se unapred mesecima da odlučuje on)

Pretprošle sam čekao Paću u evrokupu da pokida, al korona

2019 sp u košarci, tad sam ih otpisao i ta repka ne postoji više za mene.....

Ne trošim snagu na blizance, na periferne sportove, na novaka, na košarku...

I mnogo je bolje, jbg tako

16. Utakmica mora biti zdrava

17. "Srpski" klubovi se večeras najviše obrukali od svih u ova dva takmičenja, osim možda LASKa ali Slavija je za klasu bolja u tom dvomeču. Al i pored svega toga Gent izgubio od PAOKa i ako ispadne Srbija ima jednog direktnog učesnika u LŠ i jednog u kvalifikacijama. Živimo u društvu

18. Zvezda se nije obrukala samo naplatili sve ono sto nas sralo u raznoraznim kvalifikacijama zadnjih 5 god

19. отп је тако вратило нам се давно за бордо и неке тако текме сад стиже лош период па јопет добар и тако у круг

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.