U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mister :throw water bottle:
2:0 najopasniji rezultat
Mi kad gubimo, gubimo jbg. Vi sve nesto nesrećno #bordo
ide i ovde petica vidim
између 3 јебена играча хехе
Kurčina od ekipe jebala Dortmunda da
Nerealno je da je Zvezda sve vreme egal kad kad i bolja al prekidi nam se usraše u zivot i penal i 2 ponistena
курчина тешка од екипе да си пратио дортмунд од почетка сезоне знао би да им је тренер дебилко и да губе од свакога
Citam komentare vele "namestaju zvezdu zbog gasproma" ahha kakvih sve debila ima
A tacno i treba da ispadnemo posle sveg onog jedenja govana od strane velikog maga terze koji proziva jednog piksija zgadi ti majmuncina i fudbal i sve
Pa kako su onda drugi u bundesligi njemac je to molim vas prijatelji
Drugi poništen gol bio hella sus, one povučene linije probudile su u meni fudbalskog trajforsa. Četrdesetogodišnji Megregor brani kao mladić, ono uopšte nije bio slabo izveden penal jaka ruka bila je potrebna da se zaustavi. A i to je bilo malo sumnjivo, baš da ni ne zaustavi igru da proveri, delovalo je kao da je izašo s linije malo pre vremena.
U suštini ispadate zbog gazproma jbg
Па да Борусији је највећи успех од одласка клопа 2 место у њемачкој а њемац тренер хваљен од стране запда их тренира без икаквог учинка и ваде га халанд ројс и још неки
дебилко је испао од звезде ономад у салзбургу
још је мртав ладан довео оног хрвата из салзбурга погранчића у БВБ хахааххахах
Zvezda jebe kako
Igra al ja lo vo
Boli ovo ozb
e ovo je za mene parada ponistenih golova
Jebemo Rendžere zadnjih 20 min
DOCICETE ZA BG VI
Kako ne trošiti živce na sport i rizikovati rani šlog a pritom voliš sport ko lud, moja metoda.
Izabereš jedan godišnje događaj koji ti znači, i za koji će ti biti stalo, i za koji se ložiš i jebem li ga, danima i pre i posle njega si pod utiskom
Meni je to ove godine katar jbg, i prolazak grupe, ako ne prodjemo grupu uzimam bolovanje, ako prodjemo lomim sve po stanu jbmlg.
Prošle godine je to bio meč s Portugalom (znalo se unapred mesecima da odlučuje on)
Pretprošle sam čekao Paću u evrokupu da pokida, al korona
2019 sp u košarci, tad sam ih otpisao i ta repka ne postoji više za mene.....
Ne trošim snagu na blizance, na periferne sportove, na novaka, na košarku...
I mnogo je bolje, jbg tako
Utakmica mora biti zdrava
"Srpski" klubovi se večeras najviše obrukali od svih u ova dva takmičenja, osim možda LASKa ali Slavija je za klasu bolja u tom dvomeču. Al i pored svega toga Gent izgubio od PAOKa i ako ispadne Srbija ima jednog direktnog učesnika u LŠ i jednog u kvalifikacijama. Živimo u društvu
Zvezda se nije obrukala samo naplatili sve ono sto nas sralo u raznoraznim kvalifikacijama zadnjih 5 god
отп је тако вратило нам се давно за бордо и неке тако текме сад стиже лош период па јопет добар и тако у круг