FK Crvena Zvezda
  • 627

какво злато од дресова уххх ово је нека нова гарнитура

• Š

Dao vam go lik sa Haitija CIGANJEEEEEEE

• 627

нека нека дај боже диспаднемо нећу гледам ЛШ и лоше текме протиив ових буржује дај ЛЕ!

• melkijades

Što je najcrnje nisu ništa manje kvalitetni, ali su pogubljeni nekako. Biće ok rezultat.

• Mister_NO

Prrrrrcaaaaaj

• 627

какав гол човече као на тренингу ла га ноооооооооооооооооо

• melkijades

Lep fudbal sve u svemu, ima grešaka ali stvarno dobro izgleda. Nisam video ovakav fudbal od zvezde i paće zadnjih 15 godina.

• 627

дојаја ово правило на укупан резултат хехе

• melkijades

3:2, pola tima izašlo. Odlično, da vidimo od čega su i čemu da se nadaju.

• P

Ne postoji nepredvidljiviji susret od svakog zvezdinog u velikim takmicenjima.

Uzet ce danas Real Madrid sutra će izgubiti od Busoga Uniteda fazon

• melkijades

Brt nema makabi šanse nikakve u Beogradu. Ne zato što su loši, naprotiv, nego im je mentalitet 0 bodova. Ljudi se na svom terenu brane od zvezde 15 minuta, čak i golman leže na travu - umesto da su dali još gol-dva i završili priču. Poješće ih atmosfera tamo. Sve u svemu dobra zvezda, lep fudbal + nije bilo Gobelje da završi nekome karijeru.

• Ejdus

Trudila se Zvezda koliko je mogla ali nije bilo dovoljno. Ono sto me zabrinjava sto je Makabi igrao sa pola snage. Plasim se petarde Makabija u Beogradu iskren da budem.

• P

Ejdus zvezdas

• mesni narezak

Bomby šta misliš ti o ovom?

• celt

какво злато од дресова уххх ово је нека нова гарнитура

ko im sponzor ovo, prvi put vidim. yumco vranje?

• Бохор

Ide Zvezda dalje jbg
    Moglo je samo manje stresno

• Š

Dobro ipak vam je presudio Tjaronn Chery, moja legenda kad sam vodio Groningen na menager, kolach vam je spremljen

• celt

ide kurac, mora pobedi 2+ kuci od tima od kog izgubili upravo, a (nisam gledao, vidim komentare) nisu bili bolji od njih pa da kazes kao jebi ga. ima tipa 25% sanse da prodje u ls