Jbt paća sad treba da skloni upravu, nadje normalnog trenera koji će pristati tu da dodje, potroši 15 miliona i dovede 10 čestitih igrača, da bi za minimum 5 godina imao tim i igru, uzeo titulu i plasirao se u LŠ. Taj klub je do te mere u kanalu da ne znam kojom magijom će se iščupati iz njega, naročito što će Žvala da jaše još koju godinicu po svoj prilici.
Odavno ja ne navijam za Zvezdu u domaćem prvenstvu (navijao sam nekad), već za Vojvodinu (koju su uzgred pokrali već u četiri utakmice linglong lige, e da bi Blizanci bili na prva dva mesta na kraju jer tako odgovara Vođi).
Ali eto, u Evropi i dalje volim kad pobeđuju naši klubovi, pa makar to bili Zvezda i Partizan, i nerviram se kad gube zbog gluposti trenera i uprave.
Inače, u pravu si, Melk, da je za navijače i igrače bolje da Zvezda igra u LE, a ne u LŠ.
Ne da me ne shvati neko pogrešno, Bombaš je u pravu i ovo je divno predivno - Žvalin projekat ispada od protivnika koji realno nije trebao da prodje, Pavkov zakucava loptu na oproštajnoj utakmici u sopstvenu mrežu, Borjan dobija golčinu kroz uši, ovi se raduju pred 55.000 navijača koji su sipali 6000 u rezervoar da bi se dovukli u BG iz kojekakvih Stejanovaca i Maova i vratili nazad, Terza i Žvala izduvali za 20 miliona itd. Što bi rekla sirotinja pravda je zadovoljena, Bog se umešao. Zvezdi nije mesto u LŠ nipošto, nemaju tamo šta da traže, te pare svejedno ne bi otišle u klub, navijači su pičke prodane i ostalo. Ali brani se ovde bangavi Kanga pa sam morao da se umešam, to je zločin protiv čovečnosti.
Kanga je jedini igrač koji zna da igra fudbal. Onog momenta kada ga je zamenio, ja sam znao da je utakmica gotova - izjavio je Anđus gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije.
Pametnom dosta, veliki umovi razmisljaju isto averidz noobare pokusavaju da napisu knjigu i zive u blatu xd
Olako koristiš termin student za nekog kog učiš onlajn svoj čečenski engleski
Moram prema profesiji i ljudima da se odnosim sa poštovanjem. Fino se ispričali o Kataiju, Medojeviću, Trajkoviću, Kaludjeroviću, tim nekim glavama za koje nisi čuo 100 godina.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jbt paća sad treba da skloni upravu, nadje normalnog trenera koji će pristati tu da dodje, potroši 15 miliona i dovede 10 čestitih igrača, da bi za minimum 5 godina imao tim i igru, uzeo titulu i plasirao se u LŠ. Taj klub je do te mere u kanalu da ne znam kojom magijom će se iščupati iz njega, naročito što će Žvala da jaše još koju godinicu po svoj prilici.
Sl godine prvak ide direktno u LŠ, bezikakvih kvalifikacija. Ili ti je promaklo.
Nije igra sa Kangom duplo bolja, igra Zvezde sa Kangom je samo duplo opasnija po gol protivnika. Povremeno.
Ovo je rešenje. Mislim, ne njih dvojica, ali takvi igrači.
Plemenito je biti grobar danas. Ljudski, moralno. Imati bilo kakve veze sa ovom naprednom gadurom je sramota, barem za civilizovanu osobu.
Odavno ja ne navijam za Zvezdu u domaćem prvenstvu (navijao sam nekad), već za Vojvodinu (koju su uzgred pokrali već u četiri utakmice linglong lige, e da bi Blizanci bili na prva dva mesta na kraju jer tako odgovara Vođi).
Ali eto, u Evropi i dalje volim kad pobeđuju naši klubovi, pa makar to bili Zvezda i Partizan, i nerviram se kad gube zbog gluposti trenera i uprave.
Inače, u pravu si, Melk, da je za navijače i igrače bolje da Zvezda igra u LE, a ne u LŠ.
Može li se banovati Bombi? Mislim, navijam i ja za Partizan, ali brt...
Ispratio sam od 30 minuta pa nadalje na beinsport. Uzivanje. Nesto blizu orgazmu.
Kao sto rece profesor Koprivica, protiv dzvedzde navijam i za 11 Hitlera. Tu vrstu patriotizma ne priznajem.
Ne da me ne shvati neko pogrešno, Bombaš je u pravu i ovo je divno predivno - Žvalin projekat ispada od protivnika koji realno nije trebao da prodje, Pavkov zakucava loptu na oproštajnoj utakmici u sopstvenu mrežu, Borjan dobija golčinu kroz uši, ovi se raduju pred 55.000 navijača koji su sipali 6000 u rezervoar da bi se dovukli u BG iz kojekakvih Stejanovaca i Maova i vratili nazad, Terza i Žvala izduvali za 20 miliona itd. Što bi rekla sirotinja pravda je zadovoljena, Bog se umešao. Zvezdi nije mesto u LŠ nipošto, nemaju tamo šta da traže, te pare svejedno ne bi otišle u klub, navijači su pičke prodane i ostalo. Ali brani se ovde bangavi Kanga pa sam morao da se umešam, to je zločin protiv čovečnosti.
Zamisli vaginalni grč na licu vodje kad ga je Pavkov spakovao, to je neprocenjivo. Šteta opet tih premija, ovako će šećer od ponedeljka morati na 103.
I bangav, Kanga je uz matorce Dragovića i Kataia (spremnog za 15 minuta igre) jedino što u ovoj Zvezdi valja od fudbalera.
Pametnom dosta, veliki umovi razmisljaju isto averidz noobare pokusavaju da napisu knjigu i zive u blatu xd
CUTIMO A
Veliki si Andjus Dejane
Imam studenta jednog btw što je drugar sa Kataijem, odrasli zajedno. Pričamo jutros, kaže da ovaj ima nekakvu bolest krvi nešto, pojma nemam šta.
Hahaha kako si najjaci zivota mi, pa brate ti si pravi “the guy who knows a guy”
Olako koristiš termin student za nekog kog učiš onlajn svoj čečenski engleski.
If you want speak london you gots to sound london
opasan lazov decko je, averidzara koja na silu oce da zvuci kao intelektulac
jebi delije ziveces veselije
Moram prema profesiji i ljudima da se odnosim sa poštovanjem. Fino se ispričali o Kataiju, Medojeviću, Trajkoviću, Kaludjeroviću, tim nekim glavama za koje nisi čuo 100 godina.
Kaluđerović svojevremeno oženio onu prepičku milicu na kvadrat, spakovao kofere i zapalio u kinu s njom
Tesko fudbaleru ozenit prepicku, samo to znaju