FK Crvena Zvezda

1. Propustio si maestralnu sansu da napises polizes mi jajo, ipak ne dobacujes dalje od proseka

Averidzu jebeni

2. Ne spuštam se na taj nivo navijača titovih kurvica

3. фрањевац се борио да испред хрвацка стави независна или неовисна не знам тај сленг њихов

4. Vuzi el stigla slika?

Smokljo, u zelji da me predstavis idiotom spustas me (ili podizes, ajde) na svoj level razumevanja ili komunikacije. Sto nije u potpunosti isto, ali ima odredjene slicnosti.

5. фрањевац бре иди на јсд партизани што нас гушиш домобранским причама

6. Ma prestani da idolizuješ komunjarsku zločinačku tvorevinu i prestaćeš da budeš idiot.

7. Vuzi el se svidja slika?

8. Ja sam idiot, Smoklja tvrdi. Moguce da je tako, ne kazem.

9. даа топ ти је мама

10. Pa nije mama hehehe... mame nemaju pisicu. Jel te nisu naucili u skolici, tipa pcelica leti zuji i to...

11. Idiot u jednom aspektu postojanja ne znači da mora da bude isto to u svakom.

12. Voli vuzi kurce u inboks pa to ti je

13. Pa svi zvezdaši vole to jer su pederi

14. Idiot u jednom aspektu postojanja ne znači da mora da bude isto to u svakom.

Dakle osoba A koja voli da namaze proliv sa svinjskom mascu i jede dok drka na velike kurce kaoi Vuzi sto radi, ali je u drugim aspektima postojanja relativno socijalno prihvatljiv nije idiot. Voli covek da jede govna. I generalno idiotom nazivamo samo kompletne greske prirode, ne kul lika koji voli da skace iz aviona bez padobrana?

Tuplji si nego sto sam mislio, a to je bas prilicno tupo.

15. Ma jok, ono što sam ja reko je dobro i tačno, a to što si ti reko je loše i netačno.

16. Dok se vi ovde raspravljate, Joško Gvardiol, mladi HRVAT, postaje najskuplji štoper na svijetu s cifrom od 90 miliona eura.

17. Zasto ne bih? Momak nesto uradio od zivota, drago mi je zbog njega. Barem 10 od 90 ce uloziti u prosperitet svoje okoline i okruzenja, uticace na recimo 8 osoba da izrastu u korisna ljudska bica.
    Ali dobro, bice da je kasno sad, nije doba za razmisljanje.

18. Vuzi, jesi izdrvio majmuna na onog mladunca sto pusi sam sebi? Da saljemo novi fap materijal? Javi braticu

19. opet ovaj turčin balavi na temi o zvezdi...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.